Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Ti i ja"

Sara Škugor snimila ljetni hit s američkim reperom

Foto: Promo
1/3
05.07.2016.
u 16:30

Potencijalni ljetni hit i ovaj put je napravio producent Igor Ivanović, koji je s Markom Vojvodićem autor glazbe i teksta

Nakon četiri uspješna singla Sara Škugor je s američkim reperom Tazom Conleyem snimila pjesmu "Ti i ja". Taz živi u Los Angelesu i na tamošnjoj sceni radi pod imenom The Siege.

Potencijalni ljetni hit i ovaj put je napravio producent Igor Ivanović, koji je s Markom Vojvodićem autor glazbe i teksta. Sara s Igorom i njegovim timom deciBel Music Studio surađuje otkako se pojavila na sceni, a razlog tomu je i više nego uspješna suradnja.

 

– Slažemo se jako dobro i mislim da sam s Igorom i njegovim timom napravila dobar posao. Do suradnje s Tazom došlo je preko Igorova zajedničkog prijatelja. Dečki su mailom razmjenjivali glazbena iskustva i, kako nam je cilj bio napraviti pjesmu modernije produkcije, odlučili smo da i Taz odrepa jedan dio u mojoj pjesmi, što je on odmah prihvatio. Nadam se da će se svidjeti publici i radijskim urednicima, a ovih dana ćemo snimiti i spot – rekla je Sara.

Mladu pjevačicu pohvalio je i Taz. Reper ističe kako mu je bilo zadovoljstvo raditi na ovom projektu, a dojmio ga se i Sarin atraktivan izgled. Osim internacionalne suradnje Sara se može pohvaliti i s novim timom mladih zadarskih dizajnerica koje su osmislile njezin stajling. Tako je Božena Bratović – Smolić, koja se krije iza brenda Becha design, zaslužna za haljine dok je nakit D' se:riz izradila Višnja Knežević.

Kako lijepa Šibenčanka izgleda u novom spotu te kako je Taz odradio svoju ulogu doznat ćete uskoro, a do tad uživajte u Sarinu petom singlu s kojom se nastavlja suradnja između DB Music Studija i izdavačke kuće Hit Records.

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
18:38 05.07.2016.

a ti si? Sta pjevas sta si dosad snimila? Jel ovo neki placeni oglas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije