Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi spot

Sara Škugor najavljuje vruće ljeto uz singl 'Volim te samo usput'

sara škugor
Foto: Promo foto National Geographic
1/2
21.05.2015.
u 17:00

Lijepa, mlada šibenčanka Sara Škugor, ovih je dana izbacila novi spot za svoj posljednji singl ''Volim te samo usput''.

Lijepa, mlada šibenčanka Sara Škugor, ovih je dana izbacila novi spot za svoj posljednji singl ''Volim te samo usput''.

Treći je to singl za Saru, koji se već sad solidno uspinje po hrvatskim top listama, a autorski i producentski pečat Igora Ivanovića postavio ga je visoko na skali glazbene produkcije.

Vokalna suradnja s Kikijem Rahimovskim

Puštanjem u eter  singla ''Volim te samo usput'', počelo je za Saru uistinu vruće ljeto, jer već za koji dan kreće i emitiranje pjesme ''Bogu hvala''  - vokalna je to suradnja s Kristijanom Rahimovskim s kojom će se ovaj mladi par glazbenika predstaviti na ovogodišnjem Splitskom Festivalu, 5. srpnja.

A kako bi vruće glazbeno ljeto što duže trajalo, u pripremi je i pjesma s kojom će se Sara prijaviti na festival Šibenske Šansone u Šibenku, gdje je prošle godine nastupila prvi put.

>>Sara Škugor najavljuje premijeru spota za prvi singl 'Voljena'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije