Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izašla iz 'modne zone ugode'

Sanja Musić Milanović iznenadila odvažnim modnim odabirom, svima za oko zapele upečatljive gležnjače

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
14.06.2020.
u 14:30

Zgodna znanstvenica često bira vrlo stroge i nimalo upadljive ili trendi modne kombinacije želeći i izborom odjeće dodatno naglasiti koliko joj nije važno isticati se stvarima koje smatra nevažnima

Epidemiologinja Sanja Musić Milanović, supruga predsjednika Zorana Milanovića, uvijek je više voljela da se komentira njezin rad, umjesto njezine odjeće. Upravo stoga, zaključili su mnogi, ova zgodna znanstvenica često bira vrlo stroge i nimalo upadljive ili trendi modne kombinacije želeći i izborom odjeće dodatno naglasiti koliko joj nije važno isticati se stvarima koje smatra nevažnima.

Stoga su mnogi bili ugodno iznenađeni vidjevši da je, na Sastanku pedijatara Dalmacije u Splitu, izašla iz svoje „modne zone ugode“ i odjenula klasičnu midi haljinu leopard uzorka. Vitak struk naglasila je remenom boje konjaka, a na nogama je imala izuzetno popularne gležnjače u istoj boji.

1/5

Inače, prva dama Hrvatske modna je poklonica domaćeg dizajna jer smatra da se i nošenjem odjeće hrvatskih kreatora šalje poruka.

Tako je na inauguraciji svog supruga nosila Varteksovu haljinu boje pudera. Iako su mišljenja o haljini bila podijeljena, a dok su je neki opisivali kao „dostojanstvenu“ i „smirenu“, drugi su smatrali da je bila premalo svečana za prigodu u kojoj ju je odjenula.

Sanja Musić Milanović kasnije je medijima rekla kako je tog dana izbor odjeće bio komunikacijska poruka te da je željela reći kako podržava Hrvatsku, hrvatsku industriju i hrvatski dizajn.

Komentara 9

Avatar Kalladin
Kalladin
18:09 14.06.2020.

Seljački i neprimjereno temperaturama i dobu godine. Ali opet, kad muž pored tebe šmrče kokain, navučeš prvo pod rukom i bižiš iz kuće.

AT
ATG
20:19 14.06.2020.

Prekrasan je ovaj hausklajd! Čudo od elegancije! A čini mi se da više i nije na tankim šnitama kruha nego da pravi društvo Nerastu pri večerama?!

Avatar BosnaArgentina
BosnaArgentina
17:29 14.06.2020.

Na ovu obleku ipak ne bi išli komplimenti, ma što vi pisali o tome, ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije