Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna je

Sandra Perković o svom ljubavnom statusu: Tako mi je lijepo u životu

Foto: Instagram
1/8
05.11.2019.
u 14:34

Sandra se intenzivno priprema za nastupe na Olimpijskim igrama i Europskom prvenstvu, a nedavno je bila na godišnjem odmoru u Italiji.

Naša proslavljena atletičarka Sandra Perković zadnjih dana odmarala se u Italiji, a prije toga sa Svjetskog prvenstva kući se vratila s brončanom medaljom.

Nakon idiličnog odmora u Italiji, Sandra se zaputila u Tokio, gdje se sljedeće godine održavaju Olimpijske igre, a prije odlaska u intervjuu za IN Magazin govorila je o svojim sportskim uspjesima, motivaciji, modi i ljubavi. Rekla je kako je zadovoljna osvojenom medaljom, ali priznaje da joj se na Svjetskom prvenstvu aktivirala i stara ozljeda leđa.

Sada je koncentrirana na pripreme za Olimpijske igre u Tokiju i Europsko prvenstvo u Parizu. Rekla je i kako bi voljela biti inspiracija drugima i poručila je kako svaki dan treba živjeti kao da je posljednji. Za svog trenera Edisa Elkasevića, s kojim je jedno vrijeme bila i u vezi, ima samo riječi hvale.

– Vi me vidite samo nakratko na televiziji, a on je tu cijele godine – rekla je Sandra. Posljednjih godina Sandra je znatno promijenila i svoj modni stil i tome najviše zasluga pridaje modnoj dizajnerici Aleksandri Dojčinović.

– Ponajprije sam žena i uživam u modi. Zahvaljujući svojoj prijateljici Aleksandri Dojčinović, koja me uvela u taj svijet, sada gledam modu drukčijim očima. Tako sam počela naglašavati svoju ženstvenost jer ipak je bacanje diska jako muževan sport – rekla je Sandra.

Na pitanje o tome koji je njezin trenutačan ljubavni status, Sandra je odgovorila: "Ja sam uvijek zaljubljena i tako mi je lijepo u životu."

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:02 05.11.2019.

ostavi se muški...

PR
prajdali100
15:22 05.11.2019.

Draga Sandra! Ti si legenda ovoga sporta i mnogo,mnogo puta učinila si nas sretnima i ponosnima.Ipak !!!! Ti bi i jare i pare a to ne ide !!! Kubanke su fizički osjetno jače od tebe." Gladne" su ! Očito je i da mnogo rade na mentalnom planu,fokusirane su i imaju mali neispravnih bacanja.Ukoliko ne dobiješ na masi,na snazi,zlato u Tokiju je nemoguća misija.

DV
dvojnica
16:07 05.11.2019.

Mjenjaj trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije