Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koja čašica previše

Sandra je bila u 'Ljubav je na selu', a sada je u 'Večeri za 5' iznenadila ponašanjem: Za goste jedva ostalo aperitiva

Foto: RTL
1/3
27.04.2022.
u 16:28

U pripremi večere pomogla joj je prijateljica Marija, a obje su gledateljima poznate i po tome što su sudjelovale i u showu "Ljubav je na selu".

Sandra je sinoć bila domaćica u showu "Večera za 5 na selu" i nije sve išlo onako kako je planirala i već u startu je morala promijeniti odluku o predjelu koje je htjela poslužiti gostima i umjesto cicvare, koja se nije na vrijeme ispekla, poslužila im je kobasice i slaninu. U pripremi večere pomogla joj je prijateljica Marija, a obje su gledateljima poznate i po tome što su sudjelovale i u showu "Ljubav je na selu". 

Gledatelji su na društvenim mrežama komentirali Sandrino ponašanje i primijetili su kako je tijekom pripreme večere nazdravila s rakijom, a kasnije su kada je večera završila i Sandrini gosti komentirali kako im djeluje da je popila koju čašicu previše. 
- Za goste jedva ostalo aperitiva, ali ni to joj nije bilo dosta pa im je iz čaše uzimala - primijetili su neki gledatelji i to napisali na Facebooku. Sandrina gošća Slavica se uzrujala i kada je Sandra počela vikati na susjede koji su imali zabavu i domaćici je jako smetala buku koju su stvarali pa im je do htjela dati do znanja. 

Nakon što je poslužila desert Sandra je pustila glazbu i zapjevala gostima, a Slavica je na kraju večere rekla kako se nakon završetka ovog tjedna sigurno ne bi više družila sa Sandrom koja je na kraju emisije osvojila 29 bodova za svoju večeru. 

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:47 29.04.2022.

Suprotno zakonima fizike - lake padaju brže

KD
Kibi Dabi
17:01 27.04.2022.

Oduvijek sam želio ovakvu ženu, a ne ova moja popije pivo limun i veli kak joj se vrti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije