Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li je se?

Mnogima omiljena HRT-ova voditeljica nakon dugo vremena osvanula na televiziji, evo kako danas izgleda

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/17
27.04.2022.
u 14:23

Već godinama mnogima omiljenu voditeljicu nemamo prilike vidjeti na televizijskim ekranima pa je njezin dolazak u slavljeničku emisiju iznenadio i razveselio mnogobrojne gledatelje

HRT-ova emisija ''Dobro jutro, Hrvatska'' danas obilježava svoju 30. obljetnicu. Prva emisija emitirana je na današnji dan 1992. godine i to u sklopu programa ''Za slobodu'', a tijekom godina postala je svojevrstan brend HRT-a. Rođendansko izdanje emisije obilježeno je velikim slavljem, balonima te nastupima Matije Cveka i Ante Gele. Gledatelje su kroz emisiji vodili Davor Meštrović, koji je član ekipe od samih početaka, te njegova kolegica Zlata Muck, a u ulozi gosta našla se i jedna bivša voditeljica 'Dobro jutro, Hrvatska'. Riječ je o Blaženki Leib koja je godinama bila zaštitno lice emisije. Već godinama mnogima omiljenu voditeljicu nemamo prilike vidjeti na televizijskim ekranima pa je njezin dolazak u slavljeničku emisiju iznenadio i razveselio mnogobrojne gledatelje. 

Na današnjem gostovanju simpatična Vinkovčanka se prisjetila brojnih anegdota, a između ostalog, prepričala je i kako je jedan od kolega voditelja javio da neće doći u emisiju jer mu žena rađa te kako jednom nije došla na vrijeme na emisiju zbog snijega. - Vozila sam cijelo vrijeme iza ralice i nisam mogla nikako proći. Nikad neću zaboraviti razlog zašto sam kasnila – rekla je Leib . Na HRT je stigla u crnoj košulji i žutom sakou, a mnogi su komentirali kako izgleda odlično. 

Foto: HRT
Podsjetimo, Blaženka je na HRT-u provela 29 godina kao vanjska suradnica, a radila je kao voditeljica, urednica i scenaristica. Na HTV-u se specijalizirala za vođenje festivalskih kronika (Animafesta, Filmskog festivala u Puli, Dana hrvatskoga filma), a vodila je i popularne emisije kao što su Nedjeljno popodne i Ljetna slagalica. Najzapaženiji angažman ostvarila je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, gdje je surađivala kao voditeljica, a zatim kao scenaristica i urednica od nastanka redakcije 1992. do 2013, kad je prešla u emisiju ''Društvena mreža''. Posljednji angažman na HTV-u joj je bio istraživačko-novinarski rad za emisiju ''Kod nas doma''. Danas se bavi poslovnim komunikacijama, strategijama i odnosima s javnošću.

VIDEO Sve o uspjehu i propasti Višnje i Zdravka Peveca 

Komentara 2

ST
Starotopoljanin
20:25 27.04.2022.

Omiljena sa cudnom frizurom,i zbog nje je i ona izgledala cudno dr ena.dNas je puno ljepsa i modernija.

MT
makan tahi
18:09 27.04.2022.

njoj godine nisu stale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije