Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidatkinja

Sandra iz 'Ljubavi na selu' otkrila da je prekinula s 10 godina mlađim dečkom: 'Nismo se slagali'

Foto: Facebook
1/5
24.01.2022.
u 21:51

- Prekinuli smo sporazumno, zbog razlike u godinama i mišljenju nismo se našli i slagali - objasnila je Sandra Gomboc Škrinjar.

Kandidatkinja RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu' Sandra Gomboc Škrinjar (33) objavila je da je njezinoj vezi s deset godine mlađim došao kraj nakon više od dvije godine ljubavi.

- Prekinuli smo sporazumno, zbog razlike u godinama i mišljenju nismo se našli i slagali. U zadnje vrijeme smo se dosta udaljili, ni blagdane nismo proveli zajedno, već sam ja bila sama, a on s društvom. Dogovorili smo se da ćemo prekinuti i da svatko ide svojim putem - objasnila je za RTL.hr te dodala da je ona shvatila kako joj treba netko tko će je zagrliti, voljeti i biti uz nju kad je teško.

Kandidatkinja popularnog showa istaknula je da trenutno ne traži dečka te da joj treba malo vremena. - Želim biti s ljudima koje sam zapostavila zbog veze i družiti se sa svojim starim prijateljima, biti sretna, biti ona stara Sandra od prije - rekla je te dodala da kreće dalje u svoj novi život.

Podsjetimo, Sandra se gledateljima predstavila u devetoj sezoni, a nakon neuspjeha ponovno se prijavila u 12. i to na farmu Dušana Golubovca. Sandra i Dušan znaju se dugi niz godina te zbog toga nisu mogli biti više od prijatelja, a ona je nakon snimanja otkrila da je u vezi. 

VIDEO Kristijan Rahimovski javno se oprostio od oca i rasplakao mnoge: Tatek moj, sad odmori, pa rokaj gore s ekipom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije