Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI BEZ DOMA

Sandra i Dušan iz 'Ljubavi na selu' preživjeli pakao potresa: 'Psihički smo loše...'

Foto: 24 sata/RTL
1/8
05.01.2021.
u 14:53

- Psihički sam najlošije do sada. Za vrijeme potresa sam bila u stanu u kojem živim već dugo, a ispod je kafić u kojem sam radila. Bilo je užasno, zgrada je velika. Pričala sam baš sa šeficom na mobitel kada je počelo drmati

Bivši natjecatelji RTL-ovog showa "Ljubav je na selu" Sandra Gomboc Škrinjar i Dušan Golubovac su među tisućama ljudi kojima su domovi oštećeni u katastrofalnom potresu koji je pogodio Baniju. Podsjetimo, Sandra je bila kod Dušana na farmi u Zrinu, ali budući da su prijatelji iz djetinjstva, prva je napustila imanje.

- Psihički sam najlošije do sada. Za vrijeme potresa sam bila u stanu u kojem živim već dugo, a ispod je kafić u kojem sam radila. Bilo je užasno, zgrada je velika. Pričala sam baš sa šeficom na mobitel kada je počelo drmati. Dečko je doletio, ja sam skočila s kreveta na kojeg je uskoro palo malo zida. Držali smo se i gledali kako nas ljulja. Kujica mi se uznemirila i krenula van, veliko ogledalo je skoro palo na nju. Jako je lupalo, ljuljalo, trajalo je cijelu vječnost. Počele su sirene, ma užas... kao da počinje rat. Izletjeli smo van iz spavaće sobe, usput sam vidjela pola toga razbijenog i pola zida u kuhinji kod sudopera. Krenuli smo niz stepenice na parking, rekla je Sandra za 24 sata i dodala kako su tek kad su izašli vani vidjeli da tri dimnjaka pala na terasu taman tamo gdje su namjeravali izaći. Dodala je kako su djeca, ona i dečko psihički loše, a trenutačno spvajau u kamp kućici u Gvozdu.

Foto: 24 sata

- Poznavala sam i majku nastradale djevojčice. Ta žena je bila divna, uvijek nasmijana kada bi došla u trgovinu gdje je radila. Nemam snage za ništa, kad zatrese, osjećam se paralizirano. Kad malo zaboravim na sve, opet zatrese, dodala je Sandra koja se čula i s Dušanom.

1/4

- Dobio je prekjučer kamp kućicu, a njegov brat i žena s dvoje djece kontejner. Produkcija 'Ljubavi na selu' i 'Večere za pet' RTL-a skuplja za Dušana građevinski materijal i sve što mu treba. Isto tako i za nas ostale kandidate iz mjesta pogođena potresom, Mariju Barukčić, Mariju Pušić i druge... Svima nam se skupljaju donacije - kazala je Sandra i zahvalila svima na pomoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije