Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje u Sarajevu

Sandra Bagarić objavila fotografiju s roditeljima i mlađom sestrom: Sada je jasno od koga je naslijedila ljepotu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
05.10.2021.
u 20:20

Operna pjevačica posjetila je obitelj u Bosni i Hercegovini i objavila nekoliko fotografija na Facebooku.

Operna pjevačica Sandra Bagarić posjetila je svoju obitelj u Sarajevu i podijelila na Facebooku nekoliko fotografija na kojima je s roditeljima i s mlađom sestrom. - Sarajevo, mama, tata i seka - napisala je Sandra uz fotografije, a obožavatelji su joj poručili kako im je sada jasno od koga je naslijedila ljepotu. Sandra je s obitelji rodnu Bosnu i Hercegovinu napustila 1992. godine, a jednom prilikom je prisjećajući se ratnih godina ispričala:

 

 

- Moji roditelji, sestra Sanja i ja 1992. napustili smo BiH, iz doma doslovce otišli s ručnom prtljagom, sretni što smo živi i zdravi, na okupu, ali... Zahvalna sam roditeljima što su organizirali da se životi sestre i mene nastave što bezbolnije, što su traumu dolaska u novu sredinu učinili prihvatljivom. Bolno mi je bilo gledati ih kako se trude priskrbiti nam za normalan život. Ipak, duh Bosne je u meni, u svakoj mojoj rečenici, intonaciji, sočnosti jezika, beharu, intenzivnim okusima, muzici, humoru... Sandra je odrasla u Zenici, a u intervju koji je prije dvije godine dala za Avaz govorila je o svom rodnom gradu i priznala kako se ne namjerava vraćati u Bosnu i Hercegovinu jer je Zagreb njezin dom više od tri desetljeća.

- Došla sam u Zagreb, ali ne mogu “kajkati”, ne stidim se svog podneblja. Zeničani mi nekad zamjere što kažem da sam iz Sarajeva, ali rat me uhvatio tu. Roditelji i sestra su tamo, otac je iz Tomislavgrada… Kad bih nabrajala odakle sam sve… Ne planiram se vratiti u BiH. U Zagrebu živim skoro 30, a iz BiH sam otišla s 18 godina. Ali, rado dođem u BiH s obitelji. Kroz Zenicu prođem, svratimo na ćevape i idemo u Sarajevo. Ali, klincima sam objasnila gdje je mama išla u školu, na koju se voćku penjala, gdje se brčkala u rijeci Bosni - ispričala je Sandra.

VIDEO Popularna serija 'Seinfeld' dolazi na Netflix, ove činjenice o seriji mnogi nisu znali

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
14:56 06.10.2021.

dovoljno je reci i 365 i da nisu zbog toga procesuirani

MR
mrkvax
08:00 06.10.2021.

Nevjerojatno 30 godina živiš u jednom gradu a ne osjećaš se sastavni dio njega.. Pa seli onda brate od kud si i došla...Ne možeš kajkat pa brekaj onda...

DU
Deleted user
08:58 06.10.2021.

Lijepa žena i s tako nekom lakoćom pjeva da je to čudo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije