Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati par

Samozatajna Josipa najveća je podrška Ivana Perišića, a upoznali su se u srednjoj školi

Josipa Perišić
Foto: instagram
1/5
19.01.2024.
u 19:30

Ovaj samozatajni par rijetko govori o svom odnosu te se rijetko zajedno pojavljuju na društvenim događanjima, a na društvenim mrežama ponekad podijele zajedničke fotografije.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i službeno je u petak potpisao ugovor s Hajdukom te tako ispunio obećanja povratka u matični klub, čije su ispunjenje navijači dugo čekali. Na konferenciji za medije u 17 sati i službeno je predstavljen te su otkriveni detalji ugovora. Hrvatski reprezentativac o ovoj je odluci dugo promišljao, a vjerojatno mu je kod konačne odluke pomogla i supruga Josipa koja mu je najveća podrška. 

Ovaj samozatajni par rijetko govori o svom odnosu te se rijetko zajedno pojavljuju na društvenim događanjima, a na društvenim mrežama ponekad podijele zajedničke fotografije.

Poznato je da su se upoznali tijekom srednjoškolskih dana te su, čak, i zajedno dijelili klupu. Nakon završene osnovne škole, Ivan i Josipa upisali su Ekonomsko-birotehničku školu u Splitu. Dok je Ivan prva dva razreda pohađao redovito, s nastave je u druga dva zbog nogometnih obaveza izbivao. Zajedno nisu išli niti na maturalnu zabavu jer je Ivan imao puno obaveza oko reprezentacije i tadašnjeg kluba.

Par se crkveno vjenčao 2020. godine na tajnoj ceremoniji na otoku Šolti u krugu najuže obitelji. Ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila, a slavlje se potom nastavilo u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici. Za tu prigodu lijepa Josipa nosila je vjenčanicu s potpisom legendarne britanske dizajnerice Vivienne Westwood koju je nosila i na njihovom civilnom obredu 2012. godine. Zajedno imaju troje djece: Leonarda, Manuelu i Luku.

VEZANI ČLANCI

Perišić ne skriva koliko je vezan uz svoju obitelj. Već na početku par je bio na iskušenju zbog Ivanovog odlaska u Francusku kada je imao samo 17 godina kako bi spasio obitelj. Naime, njegov je otac zapao u dugove, a kako bi preživjeli, mladi je nogometaš potpisao za francuskog drugoligaša, Sochaux. Iako su bili razdvojeni, održavali su vezu na daljinu, a njihova ljubav traje i danas.

VIDEO Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije