Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerala je

Samo za 18+! Ella Dvornik snimala se u seksi kompletiću, TikTok joj maknuo ovaj video

Ella Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
19.11.2020.
u 10:48

"Ekipa, hvala na komentarima podrške, TikTok mi je zabranio video. Kao pretjerala sam. Ko ih j... Nije lako biti žena danas", poručila je Ella.

Influencerica Ella Dvornik cenzurirana je na TikToku. Ella je, naime, snimila video u kojem se skida i oblači u seksi kompletić po uzoru na scene iz filma ''50 nijansi sive'', a iako je sve trebala biti dobra parodija, Ellin video uklonjen je s te društvene mreže.

"Kad pogledaš 50 nijansi sive i misliš da je dobra ideja, al' onda nisi sigurna", napisala je Ella koja je video, osim na TikToku, objavila i na Instagramu, gdje je još uvijek dostupan.

Ella Dvornik
1/10

"Ekipa, hvala na komentarima podrške, TikTok mi je zabranio video. Kao pretjerala sam. Ko ih j... Nije lako biti žena danas. Što god napraviš, pretjerala si", napisala je zatim Ella koja je videom unatoč svemu uspjela dobro nasmijati svoje pratitelje.

"Da mi je vidjeti Charlesovu reakciju na ovo", "Konačno netko tko se ne srami pričati o ovakvoj temi. Svaka čast na hrabrosti dijeljenja na društvenim mrežama", "Ovi rekviziti – spoznaja da ih posjeduješ, upravo su ti podignule rejting 300%", "Beba broj tri u najavi", pisale su joj pratiteljice, na što je Ella zaključila: "Charles odobrava."

Ključne riječi

Komentara 8

VI
ViSteJazavci
12:15 19.11.2020.

Lako je bit žena ako si sponza I prostitutka bez kicme. Al ajde budi normalna žena koja se trudi u zivotu na pošten način. Vjeruj mi da je jako tesko

DU
Deleted user
12:17 19.11.2020.

Nije lako biti žena danas. Ali isto tako, lako je biti budala danas. Ona je pravi primjer.

WA
wannabenovinari
12:42 19.11.2020.

Nisam čitao članak ni pogledao video. Ne zanima me. Otvorio sam samo zato da lajkam komentare koji se protive neprestanim objavama ovih dosadnjakuša. Nikoga nije briga! Prestanite nas više daviti raznim Elama i ostalim naslikačama po skoro svim portalima. Stavite takve članke u rubrike u kojima trebaju biti, ali ne i na naslovnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije