Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSRETNIJI DAN

Sammir: Presretan sam, moj sin Noah promijenit će mi život!

'23.04.2009.,Zagreb - Brazilski igrac Dinama Sammir (jorge sammir cruz campos)  i njegova djevojka takodjer brazilka Yasmine Photo: Boris Scitar/Vecernji list'
'Boris Scitar/Vecernji list'
07.07.2011.
u 08:00

Najbolji Dinamov nogometaš postao je otac sina Noah Chemina Camposa, rođenog u São Paulu. Noah ima 3,5 kg i 50 cm.

Najsretnija vijest za Jorgea Sammira (24) stigla je u utorak poslije 23 sata iz São Paula.

– Prvo me nazvao menadžer, potom i zaručnica. Javili su mi da je porođaj prošao bez problema. Moj sin Noah Chemin Campos težak je 3,5 kilograma i dugačak 50 centimetara, a nosi Yasminino i moje prezime. Tako se ponosim, to mi je najsretniji dan u životu – kazao nam je ushićeni Dinamov Brazilac, koji je danima na pripremama u Sloveniji živio u neizvjesnosti iščekujući vijesti iz domovine.

– Jeste li slavili rođenje sina? – našalili smo se s brazilskim veseljakom, koji se prošle sezone naplaćao kazni zbog burnih noćnih izlazaka.

– A ne, sad uopće nisam slavio. Slavlja su daleko iza mene, tu sam stranicu zatvorio.

Sammir je svoju zaručnicu Yasmin Chemin posljednji put vidio za vrijeme nedavnoga posjeta Brazilu, netom nakon završetka sezone. Ondje su opet učvrstili svoju vezu, u kojoj je bilo dosta uspona i padova. Odnos je ponovno idiličan, mladi je par opet sretno zaljubljen.

– Rođenje sina potpuno će me promijeniti, Noah je najbolje što sam u životu napravio. I sve što ću odsad raditi bit će posvećeno njemu. Moram biti ozbiljniji, potpuno posvećen svome poslu, igrati još puno bolje. Činit ću sve kako bih svome sinu omogućio sretan i lagodan život – dodao je popularni Filho, jedan od omiljenih  igrača u Dinamovoj svlačionici.

Dok smo jučer razgovarali, Sammir još nije vidio prve Noahove fotografije.

– Nisu još dopustili fotografiranje, ali iščekujem ih s nestrpljenjem. Nažalost, to će u sljedeća tri mjeseca biti jedini način da vidim sina. Tek za stotinjak dana moći će putovati, pa će Noah i Yasmin skupa doći u Zagreb – zaključio je Sammir, koji je jučer imao slobodan dan, a danas nastavlja s treninzima kako bi što spremniji dočekao prvu utakmicu pretkola Lige prvaka, protiv Neftčija iz Bakua.

Ključne riječi

Komentara 5

DA
Dak1807
08:09 07.07.2011.

Kako lažeš...

IV
Ivekivek
08:25 07.07.2011.

Biliću....ako imaš pameti i nisi korumpiran...daj čovjeku priliku za pokaže može li igrati za hrvatsku reprezentaciju.

VL
vladek
09:21 07.07.2011.

Odgovaram u imenu Bilića.Ne,nemože igrat za HR.jer nije Hajdukovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije