Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osebujna youtuberica

Samanta progovorila o ljubavi sa Željanom, ali i prekidu s Nevenom: 'Ljubili smo se u gepeku, ali...'

Foto: RTL
1/12
02.06.2021.
u 19:20

- Željan jednostavno zrači magnetički na mene, volim njegov humor i uvijek imamo tema za razgovor. Družit ćemo se cijelo ljeto, pa idemo korak po korak - priznala je zaljubljena Samanta nakon završetka showa.

Iako je 13. sezona showa 'Ljubav je na selu' službeno završena neki od kandidata još uvijek izazivaju veliku pozornost. Među njima je i YouTuberica Samanta koja je bila na farmi kod Nevena Landeka, a potom se zaljubila u Željana Arnerića koji je bio na imanju kod Raseme. O odnosu s Nevenom, ali i ljubavi sa Željanom Samanta je sada otvoreno progovorila. 

- Željan jednostavno zrači magnetički na mene, volim njegov humor i uvijek imamo tema za razgovor. Družit ćemo se cijelo ljeto, pa idemo korak po korak - priznala je Samanta za RTL.hr. 

Otkrila je i u kakvom je odnosu s Nevenom Landekom s kojim je bila na romantičnom putovanju. - U nikakvim smo odnosima, ja sam njemu rekla i na snimanju da sam htjela biti samo prijateljica s njim. OK, imali smo situaciju u gepeku i za to je dobio kiss za trud, ali rekla sam mu da smo totalno različiti karakteri i da se ne slažemo po sto pitanja. Na kraju nismo ostali ni prijatelji, ali se zato rodila rodila ljubav između Željana i mene - rekla je.

Foto: RTL
Priznala je i da se s curama s farme više ne čuje. - Nisam ostala s curama s farme u kontaktu, ostala sam u najboljim odnosima samo sa Željanom od početka do kraja - istaknula je Samanta.

Podsjetimo, Željan je pak nakon odlaska s Raseminog imanja kratko bio s Ivanom iz Sarajeva koja je bila kod Jurice Živodera, no njihov odnos nije potrajao. 

Foto: Facebook/TS Auris
- Ivana i ja smo se još u Međimurju sprijateljili na brzom spoju. Onda sam je ja dočekao na autobusnom kolodvoru kada je dolazila iz Sarajeva na snimanje u Zagreb, a bili smo smješteni u istom hotelu, pa smo se družili, išli na kave i na kraju se zaljubili! Ona je onda otišla na farmu, ja isto, kod Raseme, i vidjeli smo se tek na završnom okupljanju gdje smo se i poljubili. Nakon toga smo pokušavali održavati vezu na daljinu, ali nismo uspjeli, a ona se vratila bivšem dečku i koliko znam, zaručila se. Daljina je napravila svoje - priznao je Željan koji je potom novu sreću pronašao sa Samantom. 

- Prije dva mjeseca rodila ljubav i kad smo se vidjeli proradila je kemija i zaljubili smo se, i sad smo zajedno. Ne znam koliko će trajati, ali se nadam da hoće - rekao je ranije Arnerić. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Albinom Grčić 

 

Komentara 1

TR
tratincica68
01:59 03.06.2021.

reka sam ja da ce ovi opet izvisit u gepeku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije