Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima nije bilo jasno

Salma Hayek u 6. desetljeću neprestano objavljuje fotke u bikiniju, a sada je objasnila zašto

Foto: Instagram screenshot
1/10
04.02.2021.
u 22:00

Fotografije su do sada privlačile veliku pažnju pratitelja i obožavatelja, pogotovo zato što glumica izgleda odlično u 55. godini.

Glumica Salma Hayek već neko vrijeme na društvenim mrežama objavljuje fotke na kojima je u badiću. Fotografije su do sada privlačile veliku pažnju pratitelja i obožavatelja, pogotovo zato što glumica izgleda odlično u 55. godini. Sada je ipak otkrila zašto je odlučila objavljivati takve fotografije.

- Morala sam izgubiti dosta kilograma i puno vježbati kako bi krajem prošle godine uskočila u bikini. Drago mi je da sam snimila puno fotografija i ponosna sam na njih. Nastale su u prvom tjednu mog odmora. A onda sam čula da se ćemo svi ponovno u karantenu, pa se više nisam štedila s hranom - kazala je Salma i dodala:

- Možda sam dosadila ljudima sa time, no ne dam im odmora. Mislit će da nosim bikinije po cijele dane, ali ne, svi su s iste lokacije i uskoro ću ostati bez novih fotografija - zaključila je glumica. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:01 05.02.2021.

zgodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije