Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogati su takvi

Salma Hayek: Moj je suprug razmaženo derište!

'Actress Salma Hayek and her husband Francois-Henri Pinault arrive for the premiere of \'Wall Street: Money Never Sleeps\' at 2010 Cannes Film Festival in Cannes, France, 14 May 2010. Photo: Hubert Bo
Foto: 'Hubert Boesl/DPA/Pixsell'
1/3
23.05.2011.
u 09:45

Glumica je priznala kako je postala prava domaćica koja svaki dan kuha svom suprugu francuskom poduzetniku Francois-Henriju Pinaultu koji jede samo domaću hranu.

Vatrena Meksikanka Salma Hayek priznala je kako danas više vremena provodi u kuhinji nego pred kamerama. Zanosna 46-godišnja glumica, otkad se udala za bogatog francuskog poduzetnika Francois-Henrija Pinaulta i rodila kćer Valentinu, postala je, kaže, prava domaćica.

– Postala sam pariška kućanica. I to dobra. Svaku večer kuham svom suprugu jer je on, kad je hrana u pitanju, veliko razmaženo derište. Naš je život lijep i glamurozan s jedne strane, a s druge mi smo obitelj koja se voli družiti kod kuće – kaže Salma koja nije bila nimalo oduševljena što se nakon udaje iz SAD-a trebala preseliti u Pariz.

– Paničarila sam, mislila sam zbog čega se ja tamo selim – da postanem kućanica. A sad uživam više nego ikad prije – zaključila je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije