Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAFTA

Salma Hayek oduševila Britance izgledom, ali i govorom

Salma Hayek
Foto: DPA/Pixsell
1/3
19.02.2018.
u 15:05

- U ovoj važnoj i povijesnoj godini za sve žene, ja na ovoj legendarnoj pozornici slavim muškarce - rekla je Salma, nakon čega je efektno poentirala.

Meksičko-američka glumica Salma Hayek (51) obilježila je sinoćnju dodjelu filmskih nagrada BAFTA u Londonu. Prekrasna glumica izgledala je senzacionalno na crvenom tepihu u crnoj satenskoj haljini. Društvo joj je pravio suprug, francuski milijunaš François-Henri Pinault,s kojim ima 11-godišnju kćer Valentinu.

Salma nije samo plijenila pozornost izgledom nego i govorom u Royal Albert Hallu. Prezentirajući nagradu za najboljeg glumca rekla je:

- U ovoj važnoj i povijesnoj godini za sve žene, ja na ovoj legendarnoj pozornici slavim muškarce - nakon čega je dobila veliki pljesak. No, Salma je nastavila:

- Čast mi je što ću uručiti nagradu za najboljeg glumca budući da je ovo glumačka krema, izrazito talentirani glumci koji su napravili odlične filmove. A nagradu dobiva Frances McDormand. Naravno, McDormand nije bila u kategoriji s muškim kolegama, nego je nagradu osvojila za maestralnu ulogu u filmu "3 plakata izvan grada", dok je za najboljeg glumca proglašen Gary Oldman za ulogu u filmu "Prijelomni čas".

Odmah nakon salminog govora uslijedile su i pohvale na društvenim mrežama.

- Trenutak kada Salma Hayek kaže kako je najbolji glumac Frances Mcdormand je najbolji trenutak u povijesti BAFTA-e, napisao je jedan gledatelj, dok je Salmina obožavateljica napisala kako je glumica pobijedila ne samo na BAFTA-i, nego i u životu.

Salma Hayek
1/9

 

Ključne riječi

Komentara 2

HE
headlock
16:23 19.02.2018.

mačka i po'

CH
CharlesBukowski
07:18 20.02.2018.

cista devetka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije