Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI SE NIŽU

Šajetine maske s likom Franje Tuđmana postale su apsolutni hit, ali ima onih koji negoduju

Foto: Twitter
1/4
24.01.2021.
u 10:40

Opatijski glazbenik Dražen Turina Šajeta nasmijao je Twitter zajednicu maskicom s likom Franje Tuđmana koju je osmislio, a komentari ne prestaju.

Prepoznatljivi osmijeh prvog predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana postali su motiv modnog dodatka kojeg je osmislio opatijski glazbenik Dražen Turina Šajeta. Naime, pjevač je na Twitteru pokazao kako izgledaju novoosmišljene zaštitne maskice s likom Franje Tuđmana, a komentari koji ne prestaju stizati govore da je riječ o pravom hitu.

- Nisam nacionalist, ali mi je žao kad vidim da mladež nosi maskice s ustima Jokera, It-a ili dr. Hannibala Lectera, a imamo svojih vrijednosti. Osmislio sam maskicu s osmijehom dr. Franje Tuđmana da ukažem na ono za što se zalažem: Ako nisi svoj na svome, ne možeš biti ni svjetski - napisao je Šajeta uz fotografije na kojima pozira s maskicom. Nastavili su se nizati duhoviti komentari, a jedan je tviteraš ustanovio da bi bila idealna za Noć vještica.

U nastavku rasprave, pjevač se našalio da će izraditi i maskice s likovima supruga poznatih predsjednika, ali dio pratitelja je i negodovao zbog dizajna.

- Užas. Ljevičari i njihov smisao za humor... - odgovorio mu je jedan pratitelj.

 

 

 

Komentara 16

SO
Sotony
11:09 24.01.2021.

Nisi ti nacionalist nego fašist kao i tvoje komunjare.

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
11:27 24.01.2021.

Slušao sam doktora, psihijatra bihevioralne psihologije koji kaže da je teška patologija od maski raditi ili modne dodatke ili ovakve sprdnje. To znač da smo maske prhvatili kao dio nas, našeg tijela i identiteta i sada se preko njih izražavamo. Bubano, jako bubano!

CU
cumur
11:14 24.01.2021.

treba ga obitelj tudjman tuziti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije