Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL Danas

S RTL-a najavili promjenu u središnjoj informativnoj emisiji, evo što se mijenja od idućeg tjedna

Foto: RTL
1/4
20.06.2022.
u 15:05

Pod voditeljskom palicom dobro poznatih lica informative RTL-a, Ane Brdarić Boljat i Tomislava Jelinčića, Damire Gregoret i Adriana de Vrgne te Jelene Pajić, gledatelje pola sata kasnije nego dosad čeka pregled najvažnijih informacija i događaja dana.

S početkom ljetne sheme, središnja informativna emisija RTL-a, 'RTL Danas', mijenja termin emitiranja, najavili su s RTL-a. Od ponedjeljka 27. lipnja gledatelji će RTL Danas moći pratiti svakog dana od ponedjeljka do nedjelje s početkom u 19 sati na glavnom kanalu.

- Gledanost nam raste iz mjeseca u mjesec, a istraživanja pokazuju da dio naše publike pred male ekrane stiže oko 19 sati, stoga vjerujemo da će se gledatelji brzo prilagoditi ovoj promjeni - kazala je Željka Marijanović, glavna urednica Informativnog programa RTL-a za RTL.hr.

Pod voditeljskom palicom dobro poznatih lica informative RTL-a, Ane Brdarić Boljat i Tomislava Jelinčića, Damire Gregoret i Adriana de Vrgne te Jelene Pajić, gledatelje pola sata kasnije nego dosad čeka pregled najvažnijih informacija i događaja dana.
- Kada u nešto svaki dan ulažete toliko truda, energije, znanja i kreativnosti, rezultat ne može izostati. U redakciji smo okupili izvrstan tim i upravo naša sve veća gledanost potvrđuje da donosimo sadržaj i novinarstvo koje odgovara našim gledateljima i vremenu u kojem živimo - dodala je Marijanović.

Foto: RTL/Screenshot
U proteklih godinu dana redakcija Informativnog programa, a posebice središnja informativna emisija 'RTL Danas', u svoje je redove dovela sjajna pojačanja. Od Ivane Brkić Tomljenović, preko Ane Mlinarić sve do Dajane Šošić. Najzvučniji transfer svakako je bio onaj jednog od najpoznatijih i najutjecajnijih televizijskih novinara, Andrije Jarka koji je svojim iskustvom i intervjuima koje radi s gostima, dodatno osnažio redakciju 'RTL Danas'.

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Asterix
Asterix
15:35 20.06.2022.

Loši su ali HTV je lošiji.

ZD
ZDRU
15:17 20.06.2022.

i, šta se još mijenja osim trmina??

KR
kronika20
16:06 20.06.2022.

RTL kao i ostali su jugo-srpsko smeće, jer mi hrvatske televizije nemamo, a najgori je svakako HTV jer smo prisiljeni plaćati smeće sa jugo kadrom i programom i to sve od vremena komunjara galića, radmana pa do ovog današnjeg bilmeza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije