Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo je to negirala

S ovim pjevačem je Jada Pinkett imala aferu, bio je prijatelj njezinog sina a Will im je dao blagoslov

94th Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills
Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
1/5
04.04.2022.
u 07:00

Prije nekoliko godina Jada i Will odlučili su kako će ostati u bračnoj zajednici ali će svatko na neko vrijeme krenuti svojim putem.

Glumci Jada Pinkett i Will Smith glavna su tema zadnjih tjedan dana otkako je glumac na dodjeli Oscara zadao šamar voditelju Chrisu Rocku zbog šale koju je izgovorio na račun njegove supruge Jade. Bračni par Smith u prošlosti je imao veću krizu u braku koja se opet dosta spominje. Prije nekoliko godina odlučili su kako će ostati u bračnoj zajednici ali će svatko na neko vrijeme krenuti svojim putem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yungin' (@augustalsina)

 

U tom periodu Jada je imala aferu s R&B pjevačem iz New Orleansa Augustom Alsinom koji je bio prijatelj njihovog sina Jadena. Upravo je Jaden 2015. godine upoznao Augusta sa svojim roditeljima, a ispričao je i kako je 2016. godine bio na odmoru sa Smithovima kada mu je Will rekao kako mu daje svoj blagoslov kada je Jada u pitanju. U trenutku kada je postao pridruženi član obitelji August je imao zdravstvenih problema s jetrom i postao je ovisan o opioidima. Reper je imao problematično djetinjstvo jer su i njegov otac i očuh bili ovisni o kokainu, a potom ga je majka izbacila iz kuće. Godine 2010. njegov stariji brat je ubijen i tada je August imao samo 17 godina.

Ispričao je kako mu je povezanost sa Smithovima pomogla da se riješi svojih ovisnosti i imao je u njima čvrst oslonac. Kada se u javnosti počelo nagađati o Jadeinoj aferi s Augustom ona je na početku sve negirala, a onda je u jednoj epizodi svoje emisije Red Table Talk Jada otvoreno s Willom pričala o njihovim problemima u braku i tada je prvi put javno govorila i o odnosu s Augustom. 

Komentara 1

VO
vorda400
12:51 04.04.2022.

Will Smith najveći rogonja trenutno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije