Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva seksi ekipa!

S ovim hollywoodskim facama Slavko Sobin snima film u Crnoj Gori

Slavko Sobin
Foto: Facebook
1/3
02.11.2016.
u 15:40

Rami Malek, Charlie Hunnam i Roland Moller zajedno s našim Sobinom i Lukom Perošom dio su glumačke postave koju ćemo gledati u remakeu kultnog filma "Leptir" a čiji je dio scena sniman ovih dana u Crnoj Gori.

"Ono kad nisi siguran je l' smiješ objavit sliku pa je staviš pa skineš pa opet staviš pa ispadne da se samo gadno preseravaš. Više je ne skidam. I totalno ću bubnut jedan #actorslife na ovu", napisao je glumac Slavko Sobin pored fotografije koju je objavio na Instagramu, a na kojoj pozira s glumcima Lukom Perošem, Ramijem Malekom, Charliejem Hunnamom i Rolandom Mollerom. Rami, koji je prije dva mjeseca dobio Emmy za najbolju interpretaciju glavne muške ulogu u drami i to u seriji Mr. Robot, i Charlie kojeg jako dobro znamo iz serije "Sinovi anarhije", dio su glumačke postave koju ćemo gledati u remakeu film "Leptir" i koja se snimala i u Crnoj Gori. 

A da se na setu nije našao slučajno, već je i sam dio te ekipe, Sobin je razotkrio kada je uz fotografiju napisao – leptirići. Radnja filma u originalu temelji se na istinitoj priči u kojoj Henrija Charriera zvani Leptir želi pobjeći iz kaznionice u kojoj odslužuje doživotnu robiju za ubojstvo koje nije počinio.Taj lik u originalnoj verziji utjelovio je Steve McQueen dok je u remakeu ta čast pripala zgodnom Hunnamu. Film "Leptir" doživio je 70-ih  veliki uspjeh, a sam McQueen je u nekoliko navrata rekao kako mu je ovo najdraži film koji je snimao. 

Na snimanju sa Sobinom u Crnoj Gori bio je i Goran Navojec, a je li on glumio u ovoj filmskoj verziji i kakvu ulogu je dobio Slavko, saznat ćemo uskoro.

 

Komentara 2

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
19:01 02.11.2016.

izgledaju ko lazne izbjeglice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije