Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUŠTANJE MJERA

S HRT-a najavili povratak svojih emisija, evo što se prvo vraća u program

Foto: HRT
1/5
08.05.2020.
u 12:06

- HRT će uskoro ponovno krenuti emitirati najdugovječnije i najpopularnije nedjeljne emisije: Plodovi zemlje i More. Veliku ulogu u povratku njihove proizvodnje imat će, dakako, naši TV centri koji nam omogućuju da putovanja novinara svodimo na minimum, a gledateljima stvaramo priče iz cijele zemlje - poručuju s HRT-a

Hrvatska radiotelevizija najavila je uskoro povratak svojih emisija koje su prekinuli zbog poštivanja mjera koronavirusa. Podsjetimo, nedavno su već počeli s pozivanjem natjecatelja na snimanje kviza "Tko želi biti milijunaš?", no sa snimanjem će se, kako smo neslužbeno doznali,  pričekati do idućeg tjedna, kada bi Stožer trebao potvrditi novo popuštanje mjera.

- HRT će uskoro ponovno krenuti emitirati najdugovječnije i najpopularnije nedjeljne emisije: Plodovi zemlje i More. Veliku ulogu u povratku njihove proizvodnje imat će, dakako, naši TV centri koji nam omogućuju da putovanja novinara svodimo na minimum, a gledateljima stvaramo priče iz cijele zemlje.  U redovnom terminu subotom popodne emitirat ćemo emisiju Agenda svijet. Od materijala koji nam pristižu digitalnom razmjenom provjerena ekipa stvarat će vanjskopolitički magazin i pokazati nam kako se svijet snalazi u ovom izazovnom razdoblju. Na ekrane se uskoro vraćaju i emisije, kao što su one posvećene braniteljima, umirovljenicima te nacionalnim manjinama: Veterani mira, Normalan život i Prizma, i ostale - poručuju s HRT-a. 

1/6

Potom bi krenule i emisije posvećene kulturi - Kultura s nogu te Pučka i predajna kultura, turizmu -Turizam.hr i sportu. Kada se ponovno pokrenu sportska natjecanja pokrenut će se  i emisije koje ih redovno prate.

- Ljeto u kojem se nadamo potpuno smanjenim restriktivnim mjerama planiramo iskoristiti za proizvodnju velikih zabavnih projekata poput A strane i Volim Hrvatsku, kao i novih sezona svima dragih kvizova Tko želi biti milijunaš i Potjera - naravno, ukoliko i kada će to okolnosti dopustiti. Sve spomenute emisije naši gledatelji željno iščekuju, zbog čega dajemo sve od sebe za njihov najraniji mogući povratak. Ipak, drago nam je što su prepoznali naš trud da i u doba karantene u njihov dom unesemo pozitivne emocije, pa u velikom broju hvale, primjerice, Sportske trenutke za pamćenje - stoji u priopćenju HRT-a. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar matezanki13
matezanki13
12:26 08.05.2020.

plodovi zemlje i more, a muharem i aleksa raus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije