Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas je meč

Čiliću je najveća podrška prezgodna supruga Kristina: Ne voli se eksponirati, a diplomirala je politologiju i psihologiju

Zagreb: Svečana dodjela stipendija zaklade Marin Čilić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/16
03.06.2022.
u 08:00

Najveća podrška Čiliću tijekom današnjeg meča zasigurno će biti supruga Kristina (32). Njihova ljubavna priča počela je kao ljubav na prvi pogled, ali zbog Marinovih putovanja i njezinih fakultetskih obaveza u Zagrebu trebalo im je vremena da se usklade i nauče funkcionirati u vezi na daljinu.

Hrvatski tenisač Marin Čilić (33) je spektakularnom pobjedom protiv sedmog tenisača svijeta, Rusa Andreja Rubljova u pet setova (5:7, 6:3, 6:4, 3:6, 7:6) te ušao u polufinale Roland Garrosa. Najveća podrška Čiliću tijekom današnjeg meča zasigurno će biti supruga Kristina (32). 

Njihova ljubavna priča počela je kao ljubav na prvi pogled, ali zbog Marinovih putovanja i njezinih fakultetskih obaveza u Zagrebu trebalo im je vremena da se usklade i nauče funkcionirati u vezi na daljinu. Ubrzo su se odučili na zajednički život, a nakon što je osvojio svoj prvi ATP naslov u Baselu, Marin je izjavio kako mu Kristina donosi sreću. Uz njega je bila u New Yorku kada je osvojio svoj prvi US Open 2014. Njegova je najvjernija navijačica, ali i utjeha koja mu je bila potrebna kada je u siječnju poražen od Rogera Federera u finalu Australian Opena.

Marin Cilic prošetao je Korčulom u društvu supruge Kristine 18.07.2018., Korcula - Marin Cilic prosetao je Korculom u drustvu supruge Kristine. Putem su ih zaustavljali turisti koji su se zeljeli fotografirati s Marinom. rPhoto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Kristina, diplomirana psihologinja i politologinja, je pak sve svoje snage uložila u obrazovanje, ne voli se eksponirati, a za izlaske, pisalo se, najradije odabiru odlazak u kazalište.

- Kao i svaka majka, imam samo riječi hvale za svoje dijete. No moja Kristina je stvarno divna i posebna djevojka. Od malih nogu je voljela učiti, osnovnu i srednju školu završila je odličnim uspjehom, dobila je brojne nagrade i pohvale profesora i ravnatelja, a i diplomirala je politologiju i psihologiju koju obožava te je našla posao u struci koji voli i koji je ispunjava. Ništa joj nije teško napraviti za Marina, baš kao ni njemu za nju, a to je najbolji pokazatelj koliko se vole i poštuju. Znam da bi Marin mojoj kćeri skinuo zvijezdu s neba da treba, a meni kao majci to je najvažnije. To je ljubav, jednostavno rečeno - ispričala je jednom prilikom medijima Kristinina majka. Riječi hvale imala je i za Marina. - Divan je dečko, ljubazan, jednostavan. Kada bih trebala izdvojiti jednu osobinu kojom se ističe od svih ljudi koje poznajem, definitivno bi to bila skromnost kojom me oduševio. Morate ga voljeti. Unatoč naporu, radu i uspjehu, ostao je normalan dečko. Brine se o onima do kojih mu je stalo, cijeni ljude i njihove životne putove, iskreno se raduje tuđem uspjehu, a negoduje zbog neuspjeha – kazala je.

Najbolji hrvatski tenisač i diplomirana politologinja i psihologinja nakon osam godina veze su se vjenčali u travnju 2018. godine u crkvi svetog Nikole u Cavtatu, a slavlje su nastavili u dubrovačkoj tvrđavi Revelinu, gdje je goste zabavljao Gibonni.
Uzvanici, upućeni kažu njih čak oko 400, popodne su stigli u Zvekovicu, naselje u općini Konavle u kojem se nalazi Kristinina kuća, a svatovi su zatim krenuli prema Cavtatu na vjenčanje. Ona je blistala u jednostavnoj vjenčanici spuštenih ramena, a jedini ukras bile su joj tradicionalne konavoske naušnice. Marin je pak odjenuo klasično odijelo s leptir mašnom, a dovezli su se u automobilu Tesla. Čiliću je, doznajemo, kum bio brat Mile, a Kristina je za kumu odabrala sestru.

28.04.2018., Cavtat, Konavle - Vjencanje Kristine Milkovic i Marina Cilica."nPhoto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Marin i Kristina danas su roditelji dvoje djece, sinova Balda (2) i Vite, kojeg su dobili u rujnu prošle godine. 

18.05.2020., Stradun, Dubrovnik - Bracni par Cilic. Nas proslavljeni tenisac Marin Cilic sa suprugom Kristinom i sinom Baldom na Stradunu. rPhoto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

"Zahvalni smo što možemo objaviti da je Baldov najbolji prijatelj stigao. Sada smo tim od četiri člana. Dječak je odlično i Kristina Milković je apsolutna rock-zvijezda. Jedva ga čekamo dovesti doma bratu", napisao je Čilić tada

Podsjetimo, Marin i lijepa brineta upoznali su se u njenom rodnom gradu Dubrovniku još 2008. na Davis Cupu na kojem je Kristina radila kao hostesa, a zaručili su se krajem 2017. godine.

VIDEO Fanovi Johnnyja Deppa oduševljeni presudom, on izjavio: 'Najbolje tek dolazi i konačno je počelo novo poglavlje'

Komentara 5

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
16:48 06.06.2022.

Marin je isto diplomirao psihijatriju...

KO
koraknaprijed
09:44 03.06.2022.

Marin je najprije ČOVJEK, sportaš,humanitarac i zgodan čovjek, kako bi to mogli klošari priznati i pohvaliti?

ZA
zagabria7
09:20 03.06.2022.

Nevjerojatno kako se te prezgodne supruge nepogrešivo zaljube uvijek u dobro potkožene sportaše. To je zaista nevjerojatna koincidencija sudbine. Njih razumijem ali sportaše puno manje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije