Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna godinama

Rundek odgovorio na pitanje da li je Ena iz istoimene pjesme Ena Begović

Darko Rundek u Domu sportova
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
16.10.2018.
u 08:28

Glazbenik je otkrio zašto se žena u pjesmi zove Ena i ima li to ikakve veze s poznatom glumicom.

Za pjesmu "Ena" koju je Darko Rundek napisao još dok je bio u Haustorima dugo se nagađalo kako je Ena iz pjesme zapravo glumica Ena Begović.

Za Kurir je glazbenik konačno otkrio tko je Ena i ima li istine u priči kako je riječ o našoj poznatoj i prerano preminuloj glumici.

- Puno puta su me pitali tko je bila ta Ena. Je li to možda bila Ena Begović, ali nije.. Nažalost to nije bila Ena Begović, ali to je bila super stvar za tabloide. - rekao je glazbenik i dodao:

- Mislim, u to vrijeme smo puno izlazili, svaku večer smo bili vani, naravno da je tu bilo djevojaka koje su  bile u istom društvu. Bilo mi je drago da se možemo družiti, ali nijedna od njih se zapravo nije zvala Ena. Za pjesmu je bilo dobro da se zove Ena jer se rimuje sa žena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije