Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Ove su neke od najvećih hrvatskih zavodnica

10.08.2018.
u 09:47

Veze poznatih osoba često su punile stupce u novinama

Ena Begović, Severina, Žuži Jelinek i Mirjana Majurec neke su od najvećih hrvatskih zavodnica. 

Veze poznatih osoba često su punile stupce u novinama, a bilo je i onih koje su kolumnama davale savjete drugim ženama. Neki su brakovi bili iz interesa, a neki iz ljubavi.

U videu pogledajte neke od najvećih hrvatskih zavodnica.

Komentara 8

ZN
Znakovljenagrbu
10:41 10.08.2018.

Strava! Žene raspuštenice/preljubnice/razaračice brakova nam nudite kao uzorne žene, tzv. fatalne zavodnice! Jadna im mater, a i "novinaru" koji proklamira ovakve članke. I onda se čudite što sve više mladih cura žele biti nova serverina..neka minja..ili sirota žuži...?! Koliko žena vrsnih u RH ima, pa i u svijetu, a u duhovnom pogotovo, a vi nama ove "idimidojdimi". žasU.

AA
AAAAAA
11:33 10.08.2018.

u mojem selu takve spodobe zovemo čist drugačije, ali ak napišem bum dobil kaznu od 2 godine. Sramite se novinari bez morala i pameti! Jel su ove spodobe uzori vašim kćerima?

RO
robertek
11:51 10.08.2018.

Jeste li vi u VL sišli s pameti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije