Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNA AFERA

Rukometaš Ivan Čupić vara suprugu s konobaricom?

čupić
Igor Kralj/Pixsell
29.06.2010.
u 09:01

U javnost su procurila zajedničke fotografije Ivana i Andree snimljene u hotelu Four Points by Sheraton Panorama gdje se par nalazio kada je Ivan bio na pripremama u Zagrebu.

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić, koji je tri godine u braku i ima dvogodišnju kćer, navodno se već neko vrijeme viđa s konobaricom Andreom Armadom koju je upoznao u zagrebačkom kafiću Violet's na Srednjacima.

U javnost su procurila zajedničke fotografije Ivana i Andree snimljene u hotelu Four Points by Sheraton Panorama gdje se par nalazio kada je Ivan bio na pripremama u Zagrebu. Za aferu mladog rukometaša doznalo se kada je Andrea izgubila mobitel na kojem su se nalazile njihove fotografije, a koje je nalaznik mobitela dostavio redakciji tjednika Ekstra koji ih je i objavio.

Konobarica Andrea broj svoga navodnog ljubavnika spremila je pod imenom Ivek, a kaže kako između njih nema ništa više osim bezazlenog flerta.

- Mislim da se nikoga ne treba ticati što ja radim u slobodno vrijeme, a Ivan je oženjen i ne želim mu upropastiti brak – izjavila je za časopis Ekstra.

Čupić je priznao da je u spomenutom kafiću nekoliko puta popio kavu i da je poznaje gazdaricu te da ga uopće ne zanima to što se priča.

 Uspješni sportaš većinu godine provodi u Sloveniji u Velenju gdje igra za istoimeni klub  i živi sa suprugom Nerom koja je njegova srednjoškolska ljubav. Vjenčali su se prije tri godine, a godinu dana kasnije dobili su kćer Barbaru.

Komentara 19

VZ
veki_zg
15:20 29.06.2010.

pustite cupica na miru, radje pisite o rajku dujmicu koji smrce kokain i heroin, svakodnevno i spava po klupicama na ravnicama , a tu ga predstavljate kao nekog \"veselog zabavnjaka\"...nije ni cudo da ljubi ko da ima 16 kad se navuce. cupica pustite na miru, i ne petljajte mu se u privatan zivot....prvo sebe pogledajte kak se ponasate....

KO
kriminalna-organizacija
12:40 29.06.2010.

ma kome puca tuki sa kime on vara svoju ženu. imam previše i svojih problema da bih vodio brigu o nekom ćupiću. i smatram da ima puno drugih vijesti koje ste mogli staviti u novine umjesto ovog trač teksta. Moglii ste recimo napraviti priču o tome kako je pokradeno žito iz đakovštine ! blah...

PE
perfa
16:19 29.06.2010.

šta me briga da li on vara ženu i s kim? to je njihova stvar a ne za novine..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije