Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okružen ženama

Rukometaš Ivan Čupić dobio je četvrtu kćer

Foto: Story press
1/4
01.06.2017.
u 15:30

Djevojčici su dali ime Mara, rođena je u Zagrebu, a ne zna se je li Metkovac koji je poslovno vezan uz Skoplje bio na porodu uz suprugu

Spol četvrtog djeteta nisu željeli znati do samog rođenja, stoga je dolazak još jedne djevojčice uistinu iznenadio rukometaša Ivana Čupića i njegovu suprugu Neru.

Djevojčici su dali ime Mara, a par već ima tri kćeri – Barbaru (9), Ivu (5) i Niku koja je u ožujku navršila godinu dana. Sve su one s majkom u Zagrebu.
– Ove sam sezone više u Skoplju, supruga je više u Zagrebu zbog škole, vrtića i drugih obveza. Živimo na dvije adrese, a dijete će se roditi u Zagrebu. Bolje je tako jer se bliži kraj sezone, željet ćemo što prije na more i bit će malo veći problem djecu i pse potrpati u avion, pa u automobil – prije nekoliko mjeseci kazao je Ivan koji ima obveze u makedonskom klubu Vardar.

Svaki slobodni trenutak rukometaš koristi za odlazak kući i druženje s djecom i suprugom, s kojom je u braku od 2007. godine. Iako nedostaje navijačima koji ga i dalje ubrajaju među najbolje igrače, ipak se nije vratio u reprezentaciju za koju je lani odigrao posljednju utakmicu.

– Je li to bila moja posljednja utakmica ili ne, to nije važno. Čekam još jedno dijete, supruga je u Zagrebu, ja u Skoplju. Odluka još nije definitivna, sigurno da mi je reprezentacija nakon obitelji druga ljubav i da mi je bila čast i privilegij igrati – objasnio je nedavno. 

Komentara 2

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
20:45 01.06.2017.

kad napravis kcer onda si majstor. Kad napravis drugu kcer onda si velemajstor. A kad napravis cetvrtu kcer onda si se.onja... a kad napravis cetvrtu kcer onda ne znam sta si 😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije