Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi uspjeh

Rozgin 'Okus mentola' već hit u Sloveniji

Jelena Rozga
Foto: PR FOTO
1/5
23.03.2014.
u 13:29

Od takta prve pjesme bilo je jasno da je dvorana u Podčetrteku ispunjena posebnom energijom i uzavrela atmosfera trajala je do posljednje pjesme.

Iako je njena nova pjesma „Okus mentola“ doživjela premijeru prije svega nekoliko dana, na sinoćnjem koncertu Jelene Rozge u Podčetrteku bilo je jasno da je pjesme već postala veliki hit.

Foto: PR FOTO

PR Foto

Od takta prve pjesme bilo je jasno da je dvorana u Podčetrteku ispunjena posebnom energijom i uzavrela atmosfera trajala je do posljednje pjesme. Publika i Jelena sinoć su zajedno uživali u pjesmu i plesu i bio je to još jedan koncert za pamćenje.

Mala crna haljina djelo je modnog studia VAIN koja je naglasila sve čari Jeleninog seksipila.

>>Plavokosa ljepotica Jelena Rozga status zvijezde opravdava i svojim modnim stilom

Komentara 1

OD
odraneol
08:02 24.03.2014.

Doslovno identičan tekst ovome može se naći i na još jednom (barem) portalu. Pametnome dosta! Ovo je isto kao kad netko plaća reklamu za, recimo, novu paštetu ili higijenske uloške. Veliki uspjeh je koncert u Podčetrteku! Ej, nije to sitnica! A tek Radoboj, Šmarje, Cerkvenjak, ...Svjetska je to karijera, nema što! Ma, može se razumjeti nju i njezinu ekipu, ali medijska prostitucija ...e, to je gadljivo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije