Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor obožavateljicama

Rozga: Život sa Stjepanom je prekrasan

Stjepan Hauser i Jelena Rozga
Foto: Instagram
08.03.2016.
u 11:00

Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju koja kao da je izašla iz nekog romantičnog filma.

Ljubav Jelene Rozge i Stjepana Hausera, čini se, svakim je danom sve jača. Jelena je pokazala kako joj ne smeta ni razdvojenost, koja je u posljednje vrijeme česta zbog Stjepanovih koncertnih obaveza, ali ni brojne obožavateljice njezina zaručnika, člana slavnih 2Cellos. B

Brojni svjetski mediji ovih su dana objavili snimku na kojoj se vidi kako je na jednom od nastupa violončelističkog dvojca na američkoj turneji iz publike iskočila lijepa obožavateljica u uskoj haljini i bacila se pravo na Stjepana Hausera, a zatim ga i poljubila. Mnoge bi djevojke na to vjerojatno poludjele, ali ne i Rozga, ona im je na svoj način odgovorila.

Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju koja kao da je izašla iz nekog romantičnog filma. Na njoj su Jelena i Stjepan zagrljeni, u naručju im je pas, a ispod fotografije piše: “Život je prekrasan!” Njihov prekrasni život, očigledno, ne mogu pokvariti ni zaljubljene obožavateljice širom svijeta. 

>> Poslušajte kako zvuči Severina kada je pjeva Jelena Rozga

Ključne riječi

Komentara 4

KI
killthesnake
16:19 08.03.2016.

Danas nikako da odem kakati , hvala što ste mi to sada omogučili .... Ufffff olakšanje , kako samo malo treba da te potjera !

MA
mađar
11:34 08.03.2016.

Sad mi je sve jasno. Pa dečec ima tamne naočari. Bolje da ih skine i progleda jer mu to nije mama.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:42 09.03.2016.

zaswto brisete komentare? Dakle, sad je sve puno jasnije. Hauser jednostavno ne voli lijepe zene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije