Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otpjevala hitove estradnjaka

Poslušajte kako zvuči Severina kada je pjeva Jelena Rozga

Jelena Rozga
Foto: Screenshot
1/4
02.03.2016.
u 09:20

Simpatičan voditelj Dalibor Petko pjevačicu zabavne glazbe zamolio je da otpjeva i hitove naših estradnjaka

Splićanka Jelena Rozga (38) nedavno je gostovala na Narodnom radiju u sklopu glazbenog showa Dalibora Petka gdje je predstavila novi singl "Udajem se".

Simpatičan voditelj pjevačicu zabavne glazbe zamolio je da otpjeva i hitove naših estradnjaka. Pjevala je Vanninu pjesmu "Kao da me nema", Doris Dragović i "Malo mi za sriću treba" , Terezu Kesoviju s "Prijatelji stari, gdje ste" i "Čarobno jutro" Nine Badrić.

Među pjevačkim imitacijama našao se i veliki hit "Dobrodošao u klub" konkurentske pjevačice Severine, a Dalmatinka je objeručke prihvatila zadatke.

 

>> Jelena Rozga objavila: Udajem se!

Komentara 1

RM
rakitno_macki
09:52 02.03.2016.

zvuci li u krevetu isto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije