Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uplakana pjevačica

Rozga otkrila tajnu svojih suza: 'Dok sam plakala mislila sam samo na jednu osobu'

Foto: Screendshot/YouTube
02.02.2019.
u 13:59

Jelena Rozga nije mogla sakriti emocije. Nova pjesma 'Moje proljeće' ganula ju je do suza.

Emotivna balada 'Moje proljeće' iz dana u dan sve više oduševljava obožavatelje Jelene Rozge. A imuna na pjesmu nije ostala ni sama Rozga. Zbog nesretne ljubavi pjevačica je zaplakala u spotu, a sada je otkrila i kako su njezine suze bile doista iskrene.

Jelena se javila u jutarnji program Prve TV i voditeljici Jovani Joksimović i priznala što se događalo na snimanju. 

- Nisam glumila, zaista nisam glumila. Čak je redatelj to pomislio, mi radimo dugi niz godina, ali nismo bliski prijatelji i on ne zna što se događa u mom privatnom životu. Dok sam snimala spot, dok sam snimala pjesmu u studiju, ja sam mislila na jednu jedinu osobu, ali ne mogu reći. Ti znaš sve-  rekla je Jelena. Jovana je potom ponovila da ona zna sve. - Ali nemoj ništa reći -  dodala je brže bolje Jelena ne želeći otkriti o kome je riječ. 

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke. 

Ključne riječi

Komentara 8

VE
verica2
15:01 02.02.2019.

Lijepo molim urednike Večernjeg da ubuduće, kad budu objavljivali ovako potresni sadržaj i fotografije, stave uz naslov napomenu "uznemirujući sadržaj", "samo za ljude jakih živaca" i sl.

Avatar Zgubider.
Zgubider.
16:29 02.02.2019.

Glumi, glumi, glumi se, nije lako mora se, za koju Kunu plače seeee... Ili je stvarno plakala za Hauserom koji ju je ostavil i otišo u puhački orkestar "tri trube" s Eltonom i njegovim mužem...

KR
kritiko
15:10 02.02.2019.

ja sam mislil da ju je pritislo sranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije