Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna sudbina

Slavna glumica uskoro će potpuno oslijepjeti

roseanne barr
Foto: Pixsell
1/3
22.04.2015.
u 10:06

Komičarka je bolest naslijedila od oca. Obožava marihuanu te tvrdi da joj pomaže smanjiti pritisak u očima i razbistriti um

Roseanne Barr otkrila je medijima da gubi vid. Boluje od glaukoma i makularne degeneracije, čiji je krajnji rezultat sljepoća.

Komičarka je bolest naslijedila od oca. Obožava marihuanu te tvrdi da joj pomaže smanjiti pritisak u očima i razbistriti um.

– Jako je čudno. Puno čitam, pa sam mislila da mogu unajmiti nekog tko će mi čitati. Volim riječi i pogled. Radim ono što mislim da moram. Sada pokušavam uživati u vidu koliko god je moguće. Moj otac je također od toga bolovao – rekla je Roseanne.

>>Je li ikada izgledala bolje? Legendarna Roseanne pokazala vitku liniju

>>Ovom fotografijom slavna komičarka zgrozila javnost!

Komentara 1

TM
Tim_Minchin
12:41 22.04.2015.

uff, ruzno, sad vidis i znas da sutra neces... jeza me hvata na samu pomisao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije