Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Ronald Braus ispao, Mislav i Ana prozvani nadparom

ples sa zvijezdama
Foto: HRT
1/3
23.11.2013.
u 22:33

- Hvala na gostoprimstvu, rekao je Ronald Braus nakon što je izbačen iz Plesa sa zvijezdama. Njemu i partnerici Ani nije pomogla rumba koju su plesali, kao ni činjenica da su odabrali domaću pjesmu, 'Čarobno jutro' Nine Badrić

- Hvala na gostoprimstvu, rekao je Ronald Braus nakon što je izbačen iz Plesa sa zvijezdama. Njemu i partnerici Ani nije pomogla rumba koju su plesali, kao ni činjenica da su odabrali domaću pjesmu, 'Čarobno jutro' Nine Badrić. Iako je žiri bio donekle zadovoljan nastupom para, dobili su svega 26 bodova te na kraju ispali iz natjecanja.

Najveći broj bodova dobili su genijalni Mislav Čavajda i Petra Jeričević za otplesano passo doble. - Vi ste nadpar, Mislavu očito sve leži. Lijepo ste se stavili u ulogu toreadora, vrhunski ste kao i dosad, rekao je Enio Bašan Mislavu. I ostali članovi žirija složili su se da su Petra i Mislav odradili sjajan posao te su dobili 38 bodova, najviše večeras. Isti broj bodova dobili su Iva Mihalić i njezin partner Robert, budući da su odradili izvrsnu sambu za što su im članovi žirija zahvalili.

Najlošiji nastup večeri bila je samba Marijane Marinčić i Giuliana. Iako su dobili 21 bod, bod više nego u prošloj emisiji, ni ovog puta nisu briljirali, štoviše, bili su daleko od toga. - Raspadan se cili, požalio se Giulano nakon nastupa Karmeli Vukov Colić. - Svega je bilo, a ponečeg je i falilo. Javite se što prije u ustanovu za sambu, nalaz nije dobar, rekao je Davor.

Iako su završili na trećem mjestu, Ornela Vištica i Marko Herceg odradili su sjajnu rumbu, barem vizualno. Na trenutak je Ornela zaista postala zmija - zavodnica, podsjetivši na tarantinovsku viziju Salme Hayek.

Budući da je Barbara Kolar završila na hitnoj operaciji, emisiju je s Duškom Ćurlićem vodila Karmela Vukov Colić. Prije početka emisije pozdravili su kolegicu i rekli kako joj žele što brži oporavak.

Komentara 3

Avatar marela
marela
08:30 24.11.2013.

Karmela, sinoć si bila odlična - prava profesionalka!!!!!

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:37 24.11.2013.

Giuliano očito nema smisla za ples. I nije mu trebalo to pokazati cijelom občinstvu. Mogao je živjeti i bez toga. Ovako, kvari utisak o sebi kao pjevaču sa svojim neuvježbanim i ponekad ženskastim nastupima. Bio je ubjedljivo najlošiji i bio je na kraju loš osjećaj što je zabavniji i bolji par, koji je očito i više truda uložio u uvježbavanja za emisiju, ispao umjesto njega. Inače, kao pjevač je izvrstan i volim ga slušati. Negdje Bog udjeli puno, negdje ništa. To je ravnoteža i pravda Božja! A Mislav Čavajda je imao ogromnu sreću s Petrom Jeričević. Petra je konačno skinula svu onu tešku šminku i pokazala koliko je lijepa, topla i u srcu draga osoba. A Mislav je iznenađenje sezone. I morao sam u sebi uzviknuti: "Naprijed "Petar Preradović"", jer to je škola iz koje je došlo mnogo nadarenih i medijski eksponiranih televizijskih i scenskih zvijezda. Među njima je i Mislav Čavajda. Svaka mu čast! Nije mi se svidio nastup Nikolasa kao mentora. Vidjelo se iz aviona da Nikolas nije nikada trenirao nikakvu salsu i niti ne razumije razliku između LA, New York, kubanske ili recimo kolumbijske kao najpoznatijih inačica. Suci su to vidjeli, a Nikolas se sam zapetljao objašnjavajući ono što ne poznaje. Iako je izvrstan u standardnim i latinoameričkim, salsu ne poznaje niti u osnovima i bolje mu je da je konačno negdje ode naučiti jer ovako stvara lošu sliku o sebi kao mentoru i instruktoru. Od preostalih plesača mentora salsu dobro znaju plesati Petra Jeričević i Damir Horvatinčić. Kako imaju solidne partnere, bit će zanimljivo kad je oni zaplešu pa da konačno nešto vidimo od te salse na televiziji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije