Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treća emisija

Ispao iz Plesa sa zvijezdama: 'Janko, Janko, sunce ti žarko'

ples sa zvijezdama
Foto: HRT
16.11.2013.
u 22:10

Janku i njegovoj partnerici Valentini Walme ples iz Briljantina nije pomogao da osvoje srca publike, ali ni žirija Plesa sa zvijezdama

Nakon što je cijeli tjedan proveo u bolovima, noseći Schanzov ovratnik, Janko Popović Volarić konačno će se idući tjedan odmoriti. Naime, Janku i njegovoj partnerici Valentini Walme ples iz Briljantina nije pomogao da osvoje srca publike, ali ni žirija u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama te su napustili natjecanje.

- Janko, janko, sunce ti žarko, imate divan glas, ali morate poraditi na nogama - komentirao je član žirija Elio Bašić quickstep koji su otplesali Janko i plesna mu partnerica.

Natjecatelji su večeras plesali na filmske klasike, a najviše su bodova pobrali Ornela Vištica i Marko Herceg, koji su svojim senzualnim tangom osvojili 4 desetke.

- Cijelo vrijeme gledam gdje ću vam naći neku grešku, ali ne nalazim - rekao je im član žirija Elio Bašan. "Dvoje koje je plesalo kao jedno; tango vam nije samo u nogama nego u cijelom tijelu", samo su neki od komplimenata koji su na svoj račun dobili od svih članova žirija.

Iako je u prva dva izdanja showa bio uvjerljivo najbolji, ovog puta Mislav Čavajda s partnericom Petrom Jeričević je završio treći, a Elia Bašića ostavili su bez teksta.

- Trebalo je dosta hrabrosti i uvjerenosti da se u strašnim situacijama može nešto tako otplesati - komplimentirala ih je Milka Babović, dok je Dinko Bogdanić rekao kako je u njihovom plesu bila vidljiva čista strast.

Giuliano, koji ni u sličnom showu, Zvijezde pjevaju, nikad nije dobio ocjenu 10, večeras je otplesao rumbu na temu iz Top Guna sa partnericom Marijanom Marinčić te su dobili tek 20 od maksimalnih 40 bodova.

Ronald Braus i njegova partnerica preživjeli su večerašnju emisiju, a svojim jiveom zabavili su sve prisutne, kao što su obećali i prošli put.

Možda najzanimljiviji nastup večeri bio je onaj Ive Mihalić i Roberta Schuberta koji su plesali na glazbu iz kultnog filma Pakleni šund.

- Nemam nikakvih zamjerki, djelovali ste za mene baš profesionalno. Čestitam - rekao im je Elio, a par je dobio čak tri 'desetke'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije