Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
debitanti na natjecanju

Roko Blažević nije jedini: Mlade nade spremaju se pokoriti Doru!

Foto: Instagram
13.01.2019.
u 12:59

Kandidati domaćih glazbenih natjecanja spremni su okušati sreću na Dori koja se nakon 8 godina vraća u Opatiju.

Finalist 'Zvijezda' Roko Blažević jedan je od natjecatelja povratničke Dore. Mladom Splićaninu pjesmu je još prije dva mjeseca napisao Jacques Houdek koji mu je bio mentor u showu. Na opatijskoj pozornici Roko će izvesti pjesmu 'The Dream' koja bi ga mogla dovesti i do eurovizijske pozornice u Izraelu.

No, za nastup na Eurosongu borit će se još talentiranih debitanata. Svoje pjesme poslali su i kandidati prijašnjih sezona HRT-ova showa 'The Voice'. Zadranin Jure Brkljača prijavio se za Doru s pjesmom Miroslava Rusa. Uz njega ako prođe natječaj trebali bi gledati i Dinu Petrića iza čije pjesme stoji splitski autor Matko Štimac dok bi se Livnjanin Vedran Ljubenko trebao predstaviti pjesmom za koju je sam napisao tekst, glazbu i aranžman.  

Podsjetimo, Roko Blažević prvi je mladi izvođač za kojeg je potvrđeno da je poslao svoju pjesmu na Doru, a vijest o suradnji otkrio je upravo Jacques koji nas je i sam predstavljao na Eurosongu.  - Roko je predstavnik nove generacije izvođača, a nema ljepšega od prenošenja svoga znanja i iskustva na mlade talente. Pjesmu sam namjenski radio upravo za njega jer osjećam da bi svojim nevjerojatnim pjevačkim talentom mogao osvojiti simpatije milijunskoga gledateljstva, a suverenost u njegovim izvedbama, kao što smo imali prilike vidjeti u Zvijezdama, naprosto je očaravajuća, tako da sam u potpunosti siguran, bez obzira na njegove godine, da je Roko spreman za izazove koje donosi eurovizijska pozornica - izjavio je Jacques u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju. 

Roko je nedavno i sam povjerio da mu je veliki san upravo nastup na Eurosongu, a hoće li mu se taj san ostvariti već nakon prvog nastupa na Dori saznat ćemo već 16. veljače.  Tada će se gledateljima, publici i članovima žirija predstaviti 16 novih pjesama koje su prošle na natječaju HRT-a. Novog predstavnika Hrvatske na Eurosongu birat će publika i stručni žiri. U slučaju izjednačenog rezultata, odlučujući će glas imati publika.

Pogledajte i gdje su danas i što rade dance zvijezde 90-ih. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Mama
13:34 13.01.2019.

dobri su mladi,zbilja ima talenata ali Roko je bas nesta

DU
Deleted user
13:23 13.01.2019.

Najbolji je onaj mali zagorec Roko.

DU
Deleted user
15:04 13.01.2019.

ajd da konacno te mlade ‘zvijezde’ otpjevaju nesto originalno umjesto da rade prepjeve u dosadnoj A strani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije