Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strastveni agent

Roger Moore žali što kao Bond nije ljubio više žena

'sce-0.09.2003.-dubrovnik roger  moore  z. pandza'
''
17.01.2012.
u 21:00

Glumcu bi bilo draže da je imao manje scena u kojima je skakao iz helikoptera a da je bilo više ljubavnih scena

– Uživao sam godinama glumiti Jamesa Bonda. No, od akcijskih scena draže mi je bilo snimati one u spavaćim sobama. Žalim što u scenarijima za Bonda nije bilo više stiskanja s lijepim ženama, a manje skakanja iz helikoptera i pucanja – rekao je za Hello! 84-godišnji Roger Moore koji je od 1973. do 1985. glumio tajnog agenta 007 u sedam filmova. Priznaje kako je postao izbirljiv u odabiru uloga nakon što se oprostio od Bonda dok ga vesele uloge i koje nisu najbolje plaćene.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar flegmatik
flegmatik
21:18 17.01.2012.

Pa mogao se stiskati sa lijepim zenama nakon snimanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije