Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Dora i Toni iz 'Superpara' pričali pred kamerama o teškom gubitku dvogodišnje kćeri

Foto: Screenshot/RTL
1/3
29.03.2019.
u 09:06

Dora Skelac i Toni Patrčević su, par iz RTL-ovog showa 'Superpar',odlučili podijeliti svoju potresnu tragediju pred kamerama, a za nju tvrde da ih je zbližila u neizmjernoj boli.

Superpar Dora Skelac i Toni Patrčević iz showa 'Superpar' odlučili su pred kamerama podijeliti bolnu tragediju o gubitku dvogodišnje kćeri Lane, prenosi RTL.

- Borila se koliko se mogla boriti, sve do mjesec dana prije drugog rođendana. Nje nema, ali će uvijek biti dio nas, bit će uvijek tu, ne tijelom, ali mislima, srcem će uvijek biti tu... – ispričala je Dora. Njihova kći Lana imala je malformacijski sindrom te je nakon niza operacija nažalost izgubila borbu za život.


Par tvrdi da ih je sudjelovanje u emisiji zbližilo i da ih danas gura naprijed njihova kći Hana. - Hvala Bogu, imamo drugu kćerkicu koja je zdrava i gura nas da idemo dalje... – ispričala je Dora.

Pogledajte tko su ovogodišnji natjecatelji showa 'Ples sa zvijezdama'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije