Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rebel heart

Sin slavne dive je odrastao i podsjeća na majku!

rocco madonna
Foto: Instagram
1/6
30.09.2015.
u 08:11

Rocco je pozirao sa svojom dugom plavom kosom vezanom u repiće. Iza njega stala je Madonna, sa širokom osmijehom na licu...

Madonna je trenutno na turneji nazvanoj "Rebel Heart". Društvo joj pravi njezino četvero djece: Lourdes, Rocco, David i Mercy.

Posebnu pozornost ovog puta privlači Rocco, čije fotografije je Madonna objavila na svom Instagramu. Slavna diva podijelila je s obožavateljima fotografiju kojom je pokazala kako se zabavljala sa svojim sinom.

Rocco je pozirao sa svojom dugom plavom kosom vezanom u repiće. Iza njega stala je Madonna, sa širokom osmijehom na licu. Madonna je Rocca dobila u braku s britanskim redateljem Guyom Ritchiejem.

>>Nakon Kardashiana i Madonna planira snimiti vlastiti reality show

>>Madonna i Kanye se obožavaju: On je genijalni luđak, volim ga!

Komentara 3

Avatar Forte
Forte
09:27 30.09.2015.

Ha ha ima majicu sa marihuanom vec se drogira 😕

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:49 30.09.2015.

je, pofarbal se mali mex...ali kaj mu stara dela od sebe, nevjerovatno je. Sad je presisala i Cher i m. jacksona, sve u blesom nastojanju da sto vise lici na C.J.Parker....

GR
grodar
14:46 30.09.2015.

To slikano u zoo-u?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije