Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregovori u tijeku

Nakon Kardashiana i Madonna planira snimiti vlastiti reality show

Madonna
Foto: Ralf Succo/DPA/PIXSELL
1/6
22.08.2015.
u 16:50

Madonna trenutno razmatra uvjete koje joj je ponudila produkcijska kuća Bunim Murray koja stoji iza popularnog reality showa obitelji Kardashian.

Intimne i dosad nepoznate stvari iz privatnog života kraljice popa Madonne uskoro bi mogle izaći na vidjelo. Naime, slavna pjevačica trenutno je u pregovorima oko vlastitog reality showa, piše Mirror

Madonna trenutno razmatra uvjete koje joj je ponudila produkcijska kuća Bunim Murray koja stoji iza popularnog reality showa obitelji Kardashian. S obzirom da je vidjela kako se njeni prijatelji Kim i Kanye odlično snalaze u životu pred kamerama pjevačica je odlučila i pred sebe staviti jedan takav izazov. 

Kraljica popa u show planira uključiti i svoju djecu- osamnaestogodišnju Lourdes, 15-godišnjeg Rocca i devetogodišnjake Davida i Mercy, a poseban naglasak ipak će biti na ljubavnom životu pjevačice. 

- Nitko nikada ne bi mogao očekivati jednu tako veliku zvijezdu kao što je Madonna u reality showu no to je samo pokazatelj koliko su se vremena promijenila- kazao je izvor blizak pjevačici.

>>Madonna i Kanye se obožavaju: On je genijalni luđak, volim ga!

>>Kanye West posuo se pepelom: Beck je jedan od najboljih ljudi u ovom poslu

Komentara 7

Avatar Lutkica
Lutkica
18:05 23.08.2015.

Kraljica

Avatar davcro
davcro
23:46 22.08.2015.

stara baba

YU
yurkov
18:27 22.08.2015.

Neeeeeee, poštedite nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije