Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fashion.hr

Robert Sever: Kreativnost mi nije u prvom planu

Revija Roberta Severa
Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/14
20.03.2019.
u 07:00

– Sada radim puno promišljenije, puno više razmišljam komercijalno. Nije mi u prvom planu kreativnost kao takva, već stvaranje koje ima svrhu. Ako se kolekcija ne proda, ako je nitko ne nosi, nisam dobro obavio posao– izjavio je dizajner uoči revije

Revijom Roberta Severa na zagrebačkom Velesajmu u utorak navečer započeo je tjedan mode Bipa Fashion.hr. Jedan od najdugovječnijih dizajnera na domaćoj modnoj sceni predstavio je novitete iz svoje modne radionice za nadolazeću sezonu u kojima se maštovito poigrao bojama i uzorcima. Kolekcijom prevladavaju  šarene suknje, haljine, košulje u romantičnom boho stilu. 

– Sada radim puno promišljenije, puno više razmišljam komercijalno. Nije mi u prvom planu kreativnost kao takva, već stvaranje koje ima svrhu. Ako se kolekcija ne proda, ako je nitko ne nosi, nisam dobro obavio posao– izjavio je dizajner uoči revije za Večernji list. 

Iz prvih redova Severu su podršku pružile poznate zaljubljenice u modu među kojima su Bojana Gregorić Vejzović, Sonja Kovač, Katarina Baban, Sementa Rajhard, Antonija Stupar Jurkin i brojne druge. Severovu reviju nije propustio ni dizajner Zoran Aragović koji svoj brend BiteMyStyle predstavlja na istoj pisti ove subote. 

A do tada zagrebačkoj će se publici Sever predstaviti još jednom i to već večeras kada će u sklopu večeri FHR MAN predstaviti mušku modu.

– Uvijek koketiram s muškom modom, ali sada sam vrlo strastveno stvorio kolekciju kojom se jako ponosim. Muška kolekcija je istog vizualnog senzibiliteta kao i naša ženska linija, one su sinkronizirane, osnova dizajna i pristup dizajnu su isti – najavljuje Robert Sever. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije