Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pametovao joj

Robert Pattinson požalio zbog svađe s Adele

'Robert Pattinson arriving at the UK Premiere of Remember Me, Odeon Cinema, Leicester Square, London. Photo: Press Association/Pixsell'
Press Association/Pixsell
09.06.2012.
u 16:05

Britanski glumac i pjevačica družili su se na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja na kojima je Pattinson odlučio Adele dati nekoliko savjeta.

Britanska filmska zvijezda Robet Pattinson priznao je kako je prošle veljače ušao u žustru prepirku s Adele koju je sreo na dodjeli glazbenih nagrada Grammy.

- Jutro poslije pokajao sam se što sam joj se uopće obratio. Bolje bi bilo da nisam ništa rekao. Samo sam joj htio dati mali savjet i poručio joj da je u stanju ostvariti sve svoje ciljeve. Odgovorila mi je \'Zar još nisi shvatio da sam ja jedna od najprodavanijih glazbenica svih vremena?\' Malo smo se potrječkali ali ništa strašno, zaključio je 26-godišnji glumac.

Pattinson je kasnije i sam shvatio da je u tom razgovoru ispao budalast.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije