Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi izazov

Robert Kurbaša: Emilija Kokić mogla bi pobijediti u Masterchefu

Emilija Kokić
Foto: Promo Nova Tv
28.04.2014.
u 09:38

Kurbaša kaže da je kušao hranu svoje partnerice i da je vrhunska kuharica

Uoči finalne emisije Emilija Kokić i njezin učenik glumac Robert Kurbaša napustili su show "Zvijezde pjevaju". Razočarani, kažu, nisu, postigli su ono po što su došli u show, a to je dobro se zabaviti.

– Meni je bilo odlično. Stoički sam prihvatio ispadanje, ali prije svega baš sam se dobro proveo. Pa to je show, a ne audicija za milansku Scalu iako neki to i nisu baš tako shvatili – rekao nam je jutro nakon ispadanja Robert Kurbaša, koji je prve slobodne trenutke odmah posvetio obitelji.

– Evo nas šećemo se i uživamo u suncu – rekao je glumac i dodao kako ni Emilija nije bila tužna zbog ispadanja.

Foto: Dario Njavro/HTV

A pjevačica možda nije došla do finala "Zvijezde pjevaju", ali smiješi joj se ulazak u finale Celebrity Masterchefa. A da je vrhunska kuharica, potvrdio je i njezin, sada već, bivši partner iz "Zvijezde pjevaju".

– Uh, da, probao sam njezine delicije, odlično Emilija kuha. Ali odmah smo dogovorili revanš da i ja njoj pokažem što znam – rekao nam je Robert. Možda joj je izmakla pobjeda u jednom showu, ali u drugom, tvrdi njezin partner, mogla bi biti u vrhu.

Duško Ćurlić: Morao sam na hitnu operaciju, ali sada sam dobro

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije