Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao žučni napad

Duško Ćurlić: Morao sam na hitnu operaciju, ali sada sam dobro

Duško Ćurlić i Barbara Kolar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
22.04.2014.
u 12:42

– Svi koji su to prošli znaju o čemu govorim. Oporavljam se i sljedeće sam subote u “Zvijezde pjevaju”.

– Gdje je naš Duško, želimo mu brz oporavak i da ga već sljedeće subote gledamo u “Zvijezde pjevaju”! Emisija nije ista bez njega – slili su se komentari i pozivi zabrinutih gledatelja nakon što omiljeni voditelj Duško Ćurlić u subotu nije vodio HTV-ov show “Zvijezde pjevaju”.

Imao nekoliko napada žuči

Zbog Duškova izostanka u pjevačko natjecanje vratio se Mirko Fodor, ali ne kao natjecatelj, već kao voditelj. Naime, prošle subote Fodor je napustio show s mentoricom Danijelom Martinović, no već sljedećeg vikenda vratio se kao zamjena Ćurliću. Na početku subotnje emisije, uoči četvrtfinala, Barbara Kolar i Mirko Fodor priopćili su da Duška nema zbog bolesti, a HTV-ov voditelj objasnio nam je što se točno dogodilo.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

– U emisiji nisam bio jer sam prošli tjedan operirao žuč, nakon nekoliko napada. Svi koji su to prošli znaju o čemu govorim. Oporavljam se i sljedeće sam subote u “Zvijezde pjevaju”. Hvala svima koji su zvali i pitali za mene – rekao nam je Ćurlić. Ovo je prvi put u osam sezona “Plesa sa zvijezdama” i sedam sezona “Zvijezde pjevaju” da 46-godišnji voditeljski majstor nije vodio emisiju.

– Ovo je prvi put da sam iz kreveta sudjelovao u emisiji – duhovito je dodao Duško i otkrio nam kako je zadovoljan odrađenim poslom kolege Mirka Fodora.

– Fodor je kao pravi profesionalac i kolega odradio zamjenu – pohvalio je Ćurlić svoga zamjenika.

Uskrs proveo u krevetu

Operacija žuči rutinski je zahvat, no simpatični voditelj kaže da je zbog jakog napadaja morao biti brzo operiran. Stoga je i Uskrs proveo odmarajući se i oporavljajući se. Zdravstvene teškoće osjećao je već neko vrijeme, a prve jače tegobe osjetio je dok je prošli mjesec vodio dodjelu Večernjakove ruže.

Voditeljica Barbara Kolar tako je u subotu prvi put odradila emisiju bez svog najdražeg voditeljskog partnera koji joj je, kako sama kaže, poput brata. I ona sama u studenom je, za osme sezone “Plesa sa zvijezdama”, također prvi put izostala iz emisije nakon što je bila podvrgnuta hitnoj operaciji slijepog crijeva. U “Ples” se vratila nakon dva tjedna.

>>'Barbara se oporavlja od operacije, sad joj treba mir'

Komentara 6

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:51 22.04.2014.

Bog ti dao zdravlje kao i svakom čovjeku, ali ne vraćaj se više na televiziju. Meni si iznimno iritantan svojom pojavom, svojim grimasama, škiljenjem očiju i glasom iz trbuha ili podbratka ili odakle već. Nisi ti za televizije nikad ni bio.

OB
Objektivno...
17:45 22.04.2014.

Jako mi je nedostajao... Skoro ko Ornela

SE
sestrićna
22:21 22.04.2014.

kako bi mi mogli bez duška ace steve i sl hrt.ovaca..pa dule vraćaj se brzo :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije