Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'uvijek tražite drugo mišljenje'

Slavnoj glumici dijagnosticiran rak dojke, podvrgla se mastektomiji

tom hanks
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
14.04.2015.
u 16:54

– Uzela sam pauzu u radu na predstavi kako bih se nosila s privatnim, zdravstvenim problemom. Prošlog tjedna, uz podršku mog supruga te obitelji i prijatelja, otišla sam na mastektomiju te rekonstrukciju grudi zbog raka dojke – rekla je glumica

Glumica Rita Wilson, supruga glumca Toma Hanksa, saznala je tešku vijest. Nedavno joj je dijagnosticiran rak dojke te se podvrgnula mastektomiji.

– Uzela sam pauzu u radu na predstavi kako bih se nosila s privatnim, zdravstvenim problemom. Prošlog tjedna, uz podršku mog supruga te obitelji i prijatelja, otišla sam na mastektomiju te rekonstrukciju grudi zbog raka dojke – rekla je glumica za People. – Oporavljam se i nadam se potpunom oporavku.

Otkrila sam bolest rano, imam izvrsne doktore – rekla je glumica. – Blagoslovljena sam prekrasnim suprugom, obitelji i prijateljima te doktorima i informirana sam o svemu. Oporavljam se svakog dana i uzbuđena sam u vezi sa svojim ozdravljenjem – rekla je Rita. Apelirala je na sve žene da se oslone na svoj instinkt i zatraže drugo mišljenje jer je njoj upravo drugo mišljenje, odnosno doktor, otkrio rak.

>>Tom Hanks postao ponosni djed po drugi put

>>Tom Hanks plesao na svadbi odjeven u rabina i 'ukrao cijeli show'

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
07:42 15.04.2015.

Tijlo će te izdati prije ili kasnije onda duh uđe u igru .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije