Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje u BB-u se zahuktava

Rina napada: 'Tip je ljigavac na n-tu, namazani prevarant!'

Rina u Big Brotheru
Foto: RTL
1/7
17.05.2016.
u 12:10

Kocka je već prije govorio da mu smeta neurednost drugih, a i ostali stanari BB kuće komentirali su Rinino ponašanje i nebrigu o sebi i stanju u BB kući

Osim romantičnih odnosa, Big Brother kuću preplavile su i svađe. Stanje u izolaciji sve je napetije, a posebno se svađaju Rina i radijski voditelj Kocka.

Nedavno je prozvao Rinu da ne čisti za sobom, na što je ona rekla da joj se ne da i da "ako nekome smeta što ostavlja šalicu za sobom, neka ju i sam opere".

Na to je Kocka još burnije reagirao i rekao joj da iziđe iz Kuće, što Rini ne dolazi u obzir, piše RTL.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Čini se da se odnosi nisu smirili, a Rina ga sad naziva ljigavcem i prevarantom.

Tip je ljigavac na n-tu, namazani prevarant! Podmukli gad! Debeli spodobić! – rekla je Rina u ispovjedaonici. Svoje mišljenje o Kocki podijelila je i s Marinom, s kojom se dobro slaže, kazavši da je Kocka lažnjak i da glumata.

Kocka je prije ulaska u Kuću govorio da mu smeta neurednost drugih, a i ostali stanari BB kuće komentirali su Rinino ponašanje i nebrigu o sebi i stanju u BB kuće.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Inače, Rina je slično ponašanje prema stanarima pokazivala i za vrijeme boravka u Big Brotheru na Tajlandu, a jesu li zaista problem stanari ili njezin karakter, procijenit će i sami gledatelji showa.

>> Zabrinuta Ines: 'Mislim da su moji roditelji već promijenili prezime'

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
12:17 17.05.2016.

ovu Rinu nebi dirao ni vrućim auspuhom....

YZ
yambra.zg
13:17 17.05.2016.

nebi ni bicikl naslonio na nju😛😛

BL
BLavay
12:57 17.05.2016.

zločesta prljavica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije