Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na šalati

Ulaznice za prvi samostalni koncert Baby Lasagne rasprodane rekordnom brzinom. Dodan i novi datum

Malmo:  Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/18
15.05.2024.
u 12:22

"Prvi show je rasprodan u četiri minute", otkrio je Marko na svom Instagramu te dodao da će održati još jedan koncert koji će biti u petak 13. rujna.

Danas u podne u prodaju su puštene ulaznice za prvi samostalni koncert Baby Lasagne koji je zakazan za 12. rujna na Šalati, a oni koji su već u 12:05 pokušali doći do svojih karata to više nisu mogli. Sve ulaznice već su rasprodane. Ubrzo nakon što su ulaznice nestale, javio se i Marko Purišić na Instagramu.

"Prvi show je rasprodan u četiri minute. Nije mi jasno", otkrio je Marko u nevjerici te dodao da će održati još jedan koncert u petak 13. rujna, a ulaznice za njega bit će dostupne na istoj stranici danas od 16 sati.

Foto: Instagram screenshot

Baby Lasagna nakon pobjede na Dori i drugog mjesta na Euroviziji najavio je kako ga očekuje puno ljeto koncerata, a onaj samostalni najavio je jučer.

"Naš prvi samostalni koncert - Zagreb 12.09.2024.god. Karte će biti u prodaji ovu srijedu od 12:00 sati na www.eventim.hr, te svim njihovim prodajnim mjestima. Jedva čekam da se vidimo i zatancamo! Meow!", stajalo je na njegovoj službenoj stranici. Ranije je otkriveno i da će već 25. svibnja nastupiti u rodnom Umagu na Sea Star festivalu. Osim toga, Markov nastup najavljen je na još nekim manifestacijama, a i sam glazbenik otkrio je da nakon koncerata u regiji ovo ljeto planira i europsku turneju.

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

 
Malmo:  Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
1/113

Podsjetimo, Marko Purišić sinoć je gostovao na RTL Direktu, gdje je otkrio kako nije očekivao ovako veliki doček. – Bilo me strah da će biti jako malo ljudi, da ćemo se čak osramotiti i da će biti 500 ljudi koji čekaju tramvaj. Mislio sam da će biti neugodno. Na kraju je bilo neopisivo, nisam očekivao – istaknuo je te dodao da nije znao koliko ga Hrvati obožavaju.

– Novinari su me pitali znam li što je u Hrvatskoj, da ludnica? Kao da je ludo, kao da igra Hrvatska, ali nisam to mogao doživjeti – kazao je. Voditeljica Mojmira Pastorčić pitala ga je i o emocijama koje su ga svladale na dočeku u Zagrebu.

– Osjećam da su mi pune emocije, držao sam se skulirano, fokusirao na nastupe. Kad sam vidio ljude, podršku, rekao sam si: "Pusti van." Popustio sam i nisam više mogao trpjeti i zaplakao sam – rekao je te dodao da prije šest mjeseci nije mogao zamisliti da će biti slušaniji od Taylor Swift. Dodao je i da nije znao kako će publika u dvorani reagirati na njegov poziv na ples. 

GALERIJA Nemo je razbio trofej nakon pobjede!  

Malmo:  Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
1/21

– Prvi put smo to isprobali okrenuti leđima kameri, na probama narukvice nisu bile upaljene i nismo vidjeli koliko ih je bilo. Tek kasnije su ih upalili i kad smo se okrenuli, rekli smo: "Što je ovo?" – otkrio je te dodao da je veću tremu imao u polufinalu nego finalu te da su puno vježbali. Prokomentirao je i vruću temu ove godine, a to su glasovi žirija. 

– Nismo dobivali dvanaestice, iznenađen, ali ne uvrijeđen. Kad stanem na loptu, možda nije afinitet žirija žešća glazba i jednostavnije pjevačke linije. Možda je do toga – rekao je te dodao da ne misli da je žiri davao najviše bodova Švicarskoj kako ne bi pobijedio Izrael. Baby Lasagna kazao je i da trebamo uživati u visokom rezultatu, a ne ljutiti se na Švicarsku.

– Mislim da bismo trebali uživati u ovom visokom rezultatu i mislim da je publika rekla svoje, tako da se ne trebamo baš previše brinuti tko ima pehar doma – Nemo ili ja – istaknuo je te dodao da je znao da će Nemo pobijediti te da priprema album i mnoge koncerte u Hrvatskoj i Europi. 

VIDEO Tomislav Štengl o lobiranju na Euroviziji

 

 

Komentara 5

ZA
zagabria3
12:52 15.05.2024.

Baby će dobro naplatiti svoj eurovizijski nastup iako nitko ne zna 2 njegove pjesme rasprodaje koncerte više nego estrada koja je 30 godina na sceni. Mogu učiti od maloga kako se to radi

MO
moroder12
13:51 15.05.2024.

Rasprodao bi ti Arenu u sat vremena, mjenjaj managera odmah ...

KA
kanđija
15:32 15.05.2024.

Sat vremena ding ding dong...stvarno čovjek ima 1 pjesmu a održava koncert...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije