Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
super bowl

Rihanna na poluvremenu zapjevala svoje najveće hitove i otkrila da čeka drugo dijete

Rihanna napravila odli?an show na Super Bowlu te otkrila da je trudna
Foto: John Angelillo/NEWSCOM
1/18
Autori: Vecernji.hr, Hina
13.02.2023.
u 07:28

Njezin pripijeni kombinezon je posjetiteljima i gledateljima iza malih ekrana otkrio i veliko iznenađenje. Pjevačica s reperom ASAP Rockyjem (34) čeka drugo dijete. Njezin trbuščić mogao se primijetiti u uskoj modnoj kombinaciji, a sretne vijesti potvrdili su njezini suradnici

Najgledaniji sportski događaj u SAD-u, Super Bowl osim sportskog značaja koji ima poseban je i zbog svog poluvremena. Naime, u poluvremenu Super Bowla vrijeme je za spektakularne glazbeno-scenske nastupe za koje su obično zadužene velike svjetske zvijezde. Ove godine čast nastupa na ovom spektakularnom događaju pripala je glazbenici Rihanni (34) koja se na ovaj način vratila na pozornicu nakon petogodišnje stanke. 

Rihanna je nastup započela pjevajući i plešući na lebdećim platformama, koje su se polako spuštale prema travnjaku na kojem su se za naslov najbolje NFL momčadi u ovoj sezoni borili Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles.

Bila je odjevena u crveni kostim i crvene tenisice, a kosu je svezala u visoki rep. U nastupu, koji je trajao oko 15 minuta, izvela je dijelove svojih najvećih hitova uz pratnju desetina plesača odjevenih u bijele trenirke.

Dočekana je gromoglasnim aplauzom, koji nije prestao ni tijekom prve pjesme na nastupu, 'B*tch Better Have My Money'. Nakon platforme, pjevačica se spustila na travnjak, a s plesačima zaplesala je i ona. Tijekom nastupa izvela je i ove pjesme: 'Where Have You Been', 'Only Girl', 'We Found Love', 'Rude Boy', 'Umbrella' i svoje druge hitove. Nastup je, uz vatromet, završila s pjesmom 'Diamonds'.

Rihanna performs during the halftime show the NFL Super Bowl 57 LVII football game between the Philadelphia Eagles and the Kansas City Chiefs in Glendale, AZ on Feb 12, 2023 Charles Baus/CSM. Photo via Newscom Photo: Charles Baus/NEWSCOM
Foto: Charles Baus

Za 34-godišnju pjevačicu sa Barbadosa ovo je bio prvi izlazak na veliku scenu u posljednjih pet godina, nakon turneje na kojoj je bila kad je 2016. izdala svoj posljednji album "Anti".

Rihanna je na nastupu zablistala, a otkrila je i jednu posebnu vijest. Njezin pripijeni kombinezon je posjetiteljima i gledateljima iza malih ekrana otkrio i veliko iznenađenje. Pjevačica s reperom ASAP Rockyjem (34) čeka drugo dijete. Njezin trbuščić mogao se primijetiti u uskoj modnoj kombinaciji, a sretne vijesti potvrdili su njezini suradnici za The Hollywood Reporter.

Nastup u poluvremenu Super Bowla rezerviran je za najveće glazbene zvijezde pa su tako kroz godine gledatelje na stadionima i još njih stotine milijuna pred televizijskim ekranima zabavljali Lady Gaga, Beyonce, Prince, Madonna, Rolling Stones i mnogi drugi.

Američku himnu uoči početka dvoboja otpjevao je poznati country izvođač Chris Stapleton, a Oscarom nagrađeni glumac Troy Kotsur je paralelno izvodio himnu na američkom znakovnom jeziku.

VIDEO Let 3 nakon pobjede: 'Pjesmu nismo radili ni za Doru ni za Euroviziju nego za Let 3'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije