Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šime kovačević

Reporter emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' ponovno nasmijao neobičnim javljanjem, kolege: 'Sretno ti bilo!'

Split: Arhitekt Dražen Pejković i novinar Šime Kovačević
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/17
27.06.2023.
u 07:45

U isječku emisije koji je podijeljen na društvenoj mreži Instagram može se vidjeti kako mu nije bilo jednostavno održati ravnotežu u brodiću, odakle je radio javljanje uživo. Nekoliko puta je čak počeo gubiti ravnotežu, a u tome da ipak ostane na nogama pomogli su mu oni s malo više iskustva u ovoj aktivnosti.

Kako bi se u potpunosti uživjeli u priču na kojoj rade, reporteri se često nađu u njima nesvakidašnjim ulogama. Na taj način, iz prve ruke mogu opisati iskustvo te s gledateljima podijeliti dojmove, a kako izlazak iz zone komfora nije uvijek lagan pokazao je i HRT-ov reporter Šime Kovačević. Naime, Šime se javljao u emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' iz Sinja, a javljanje je odlučio odraditi iz brodića.

U isječku emisije koji je podijeljen na društvenoj mreži Instagram može se vidjeti kako Šimi nije bilo jednostavno održati ravnotežu, no nije dopustio da ga to spriječi u javljanju u emisiju. Nekoliko puta je čak počeo gubiti ravnotežu, a u tome da ipak ostane na nogama pomogli su mu oni s malo više iskustva u ovoj aktivnosti.

Ovu emisiju tog jutra vodili su Maja Ciglenečki i Ognjen Golubić, a u videu mogu se čuti i njihovi komentari na pothvat kolege.

- Još malo, još malo - podržali su Maja i Ognjen pothvat kolege.

- Ne znam zašto nije mikrofon ostavio na obali... - pitao je Ognjen.

- Zato što vjeruje u sebe da ostane na suhom - dodala je Maja.

- Šime sretno ti bilo! Vrati se na obalu, mislim da će biti sigurnije - poručio je Ognjen za kraj uz smijeh. 

Svojim potezom Šime je nasmijao i mnoge u komentarima, ali su i istaknuli:

- Šime je uvijek presimpatičan!.

VEZANI ČLANCI:

Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Inače, ovo nije prvi put da se Šime okušao u novoj aktivnosti kako bi gledateljima donio što zanimljiviju priču. Prije četiri godine, Kovačević je imao sličnih problema tijekom javljanja uživo.  Šime se, naime, tada javljao s klizališta u jednom trgovačkom centru, a s obzirom na to da se na ledu ne snalazi baš najbolje javljanje je mnogima bilo poprilično urnebesno zbog Šiminih poteškoća na klizaljkama. U tijeku javljanja nekoliko je puta padao, a na nogama je jedva uspio ostati par sekundi da se odjavi.

-Toliko iz Splita. Lijep pozdrav dok sam živ - poručio je kroz smijeh Šime. Problema s ravnotežom na klizalištu imao je i 2018. godine, a i tada je snimka njegovog javljanja objavljena na društvenim mrežama HRT-a.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije