Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!

Reperi u poznatom showu: 'Poseban je doživljaj gledati Renmana kako mijesi tijesto'

Foto: RTL
1/5
14.10.2019.
u 08:00

– Ja sam zabrinut da me Ren slučajno ne probode nožem dok nešto reže, da Renu ne spržim ruke dok pržim nešto na ulju, da nam pećnica ne eksplodira i želim da se svi živi i zdravi vratimo kućama – kaže Nered.

Točno tjedan dana preostalo je do povratka showa “Tri, dva jedan – kuhaj!” na male ekrane. Uz mnoštvo novosti bit će zanimljivo vidjeti i šarolik spektar natjecatelja. Premda se ne radi o celebrity-izdanju emisije, u najavi smo primijetili i dva poznata lica. Za titulu najboljih kuhara borit će se i reperi Marko Lasić Nered i Renato Đosić Renman.

Zabavna priča oko kuhanja

– Ren i ja surađivali smo u sklopu ljetne gastroturneje po Jadranu i tu se rodila ideja. Cijela priča oko kuhanja i programa bila je zabavna pa smo odlučili natjecati se – kazao nam je Nered koji dosad nije imao velikog iskustva u kuhanju, a tu je, kako kaže, da pomogne Renmanu i nešto nauči.

– Veliki sam gurman, ali zbog mog tempa nikad se nisam imao priliku posvetiti kulinarstvu. Eto, sad sam je dobio i uživat ću u svakoj sekundi – kaže Nered. Renman se posljednjih godina posvetio kulinarstvu.

– Prošle zime radio sam u Čudnoj šumi Bolesne braće, koja je osvojila prvo mjesto između 450 kućica za najbolji zabavni gastrokoncept. Onda su tu Burger Fest 2019. Đurina hiža, burgeri – prvo mjesto po glasovima publike. Glazbenu, nazovi, karijeru nakon više od 30 godina okončao sam jer mi glazba ništa dobro u životu nije donijela osim uzaludno potrošenog vremena – iskreno će Renman koji se u show prijavio da usvoji znanje mentora.

– Ja sam zabrinut da me Ren slučajno ne probode nožem dok nešto reže, da Renu ne spržim ruke dok pržim nešto na ulju, da nam pećnica ne eksplodira i želim da se svi živi i zdravi vratimo kućama – dodaje Nered.

Bože, u što sam se uvalio

Poznati dvojac iznenadio je i članove žirija i natjecatelje na setu. Atmosfera na snimanju, kažu, opuštena je i profesionalna, no kod natjecatelja postoji trema budući da im znanje nije kao kod mentora. Kako uče, tako i napreduju, pa kuhaju sve bolja jela.

– Ja volim više-manje sve. Wokove, pečenja, fine salate, piletinu, burgere... sve! Meni možda bolje ide s ribom, a Ren ubija tijestom. To je poseban doživljaj, gledati Rena kako mijesi tijesto – sa smiješkom će Nered. Dvojici repera obitelji su velika podrška u showu.

– Moji klinci vole „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, a sad se pitam što će mi supruga Jelena reći kad vidi da sve mogu napraviti, počistiti i oprati za sobom u samo sat vremena. Sigurno će mi reći: “Kad možeš na televiziji, onda možeš tako i doma! Bože, u što sam se uvalio, strašno – kaže Nered. Naravno, veseli reperi izvor su zabave na setu.

– Ne samo da kuhamo, repamo, mi čitamo i poeziju, razbijamo daske na glavama, palimo i prenosimo mudrost starih japanskih majstora na ostale natjecatelje showa. Ren San i Neki San, uz naklon pozdravljaju žiri i pjevaju na grančici kao cvrčak kojeg voda nosi nabujalom rijekom – veselo će Nered. A kako su se snašli Neki San i Ren San, vidjet ćemo već u prvoj epizodi nove sezone 21. listopada u 21.15 sati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije