Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAC

Rene Bitorajac objavio fotografiju iz mladosti, pratitelji nisu mogli vjerovati da je to on: 'Ajme koliko kose'

Rene Bitorajac
Foto: Instagram screenshot
1/11
11.10.2021.
u 13:20

Glumac je objavio fotografiju u rokerskom izdanju, a pratiteljima je posebno za oko zapela njegova bujna kosa.

Glumac Rene Bitorajac (49) na svojem je profilu na Instagramu objavio još jednu stariju fotografiju. Ovaj put radi se o fotografiji iz njegove mladosti na kojoj pozira u rokerskom izdanju. "Evo jedna friška fotografija", našalio se u opisu objave.

Fotografija se ističe po tome što glumac ima bujnu kosu, a taj detalj primijetili su i brojni pratitelji pa su se našalili. "Dok je bilo manje mišića, a više kose", jedan je od komentara. "Vidim, bio si u Turskoj na presađivanju kose", šalili su se pratitelji.  "Ajme koliko kose",  komentari su pratitelja koji su naviknuti na glumčevu poznatu ćelavu frizuru, a neki nisu mogli vjerovati da se stvarno radi o Bitorajcu pa su tvrdili da to ne može biti on.

Inače, glumac često objavljuje stare fotografije ili videe. Jedan od videa iz prošlosti koji je nedavno objavio jest i onaj u kojem je s prijateljem, glumcem Tarikom Filipovićem. Snimka je stara 23 godine, a Bitorajac je tada na snimanju emisije s Robertom Knjazom pokazivao kako može hodati na rukama.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

Ključne riječi

Komentara 5

GE
Gefufna
09:02 12.10.2021.

Zabavno je gledati kako se promptno brisu svi negativni komentari. Valjda je urednika strah da mu ovaj kepec ne dodje s pajserom u redakciju

NE
Neutralac
16:35 11.10.2021.

Cekaj malo.... je li to onaj neprijatelj Hrvatske br 1.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije