Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdrav život

Renata Sopek: Vježbati sam počela zbog bolesti

Foto: RTL
1/10
25.09.2018.
u 08:12

Voditeljica “Života na vagi: Late night” otkrila što ju je prije gotovo dva desetljeća nagnalo da potpuno promijeni stil života

Renata Sopek nedavno se, nakon dulje pauze, vratila na male ekrane, i to u projektu “Život na vagi: Late night”. Tako svaki dan nakon emisije u studiju komentira kandidate s prošlogodišnjim pobjednikom Ivanom Krolom, kandidatom Sinišom Paškom i trenericom Sanjom Žuljević.

Iako je neko vrijeme pauzirala od televizije, čim su joj iz RTL-ove iz produkcije ponudili novi projekt, nije dvojila. Posebice zato što već 20 godina promovira zdrav način života.

– Postojala je i odlična poveznica s projektom, a i koncept je garantirao opušten pristup, što mi se jako svidjelo. I prije sam gledala “Život na vagi”, koliko su mi obaveze dopuštale. Najviše me se dojmila hrabrost kandidata da se prijave, istupe u javnost i odluče promijeniti život iz korijena – tumači voditeljica govoreći kako nikada zapravo nije otišla s televizije.

– Nisam otišla s televizije, imam angažman na jednoj od televizija. Ipak, ovo mi je bio izazov i guštam jer mi se sviđa format budući da su teme bliske meni i svemu što inače radim. Usput se odlično zabavljamo jer je i tim kolega koji rade na projektu, a i gosti u studiju uvijek spremni na zafrkanciju. Jako volim voditeljski posao iako sam zadnjih godina puno bila “iza kamere”. Također, petogodišnji fakultet bio mi je u fokusu jer sam željela sve završiti u roku, a imala sam predavanja svaki dan. Sad se sve odlično poklopilo – kaže Renata koja je vježbati i proučavati zdravu prehranu počela još prije dosta godina kada joj je otkrivena autoimuna bolest, poremećaj u radu štitne žlijezde.

Tada je odlučila da će se promjenom načina života i zdravim, biljnim pripravcima oduprijeti bolesti. S vremenom je to razvila u ozbiljan biznis pa kandidate “Života na vagi” promatra i kroz prizmu trenerice.

– Kandidati se prilagođavaju novoj sredini, izazovima koji su pred njima, prolaze kroz mnoge kušnje... Svi se trude maksimalno! Mislim da im je dosad najveći problem probiti neke barijere u glavi jer su dosad funkcionirali na sasvim drukčiji način, osobito kad su tjelesna aktivnost i prehrambene navike u pitanju. Npr.sigurno nije nimalo lako nakon dugo vremena svakodnevno trenirati... Samo neka ostanu ustrajni u onome što svaki dan rade u kući. Uz njih su vrhunski stručnjaci, imaju podršku i sve preduvjete da ostvare ono zbog čega su se i prijavili u show – kaže zgodna 39-godišnjakinja koja i dalje trenira 3-4 puta tjedno, a za pripremu nekog projekta i više.

– Najvažniji je kontinuitet i da vam trening predstavlja užitak i način da se oslobodite stresa i očuvate zdravlje.. Kad se osjećate dobro, tako i zračite – zaključila je na kraju.

Pogledajte gdje su i što sada rade nekada poznate tv voditeljice i urednice

Ključne riječi

Komentara 3

ČI
čikaga
09:23 25.09.2018.

Bilo bi vrijeme da ju prestanete naslikavati i objavljivati njene glupe i ograničene kometare. Pa koga ona zanima. Čak ni njene sise, a ni guzica.

Avatar krpice66
krpice66
12:24 25.09.2018.

antipatična,puna sebe

LA
Lana39
20:20 25.09.2018.

Je sigurno čak i lice joj je kao skviši igračka! Sva izoperirana isilikolinirana! Podbuhla guska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije